4 Dimensionale Massage

De onsterfelijke vrouw – jaartraining

De jaartraining De Onsterfelijke vrouw is bedoeld om jouw ziel te verbinden met je lichaam. Het onsterfelijke deel van jou komt in je lijf, zodat jij de hemel op aarde kunt creëren.

Veel vrouwen zijn hun grond, hun basis, bron kwijtgeraakt. Ze zitten meer in hun hoofd dan in hun lijf. Met als gevolg dat ze leeglopen, niet goede grenzen kunnen aangeven en vitaliteit verliezen. Een goede basis van je vrouw-zijn heb je nodig om een kleurrijke, weelderige en vruchtbare tuin in jezelf te creëren. Jouw verfijnde kwaliteiten kunnen pas werkelijk tot bloei komen wanneer je goed geaard bent. Deze basis in je lichaam is als de wortels van een boom: zonder wortels valt ze om en krijgt ze niet de noodzakelijke voeding.

Het geeft rust in je hoofd als je aanwezig bent in je bekken en je buik. De stroom van prikkels en ervaringen hebben een plaats om te landen, waardoor je meer plezier en levenslust gaat ervaren. Je ontwikkelt meer vitaliteit en het vermogen om te genieten. Verkrampingen in je seksuele organen kunnen smelten en ontspannen. Als je lijf open en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe energieën belichamen en komt de hemel op aarde

Werkvormen

In deze training gaan we aan de slag met seksuele vitaliteit Chi Kung, alchemistische massage en energiewerk, sensuele yoga flow, activatie van kosmisch sterrenlicht in je lijf, openen van poorten naar oude kennis van jouw spirituele lijn en bloedlijnen, vervolgens deze in jouw samen te brengen. Leren rusten bij jouw vrouwelijke voorouders en andere vrouwen, yin meditaties, jade ei inwijdingen, delen vanuit baarmoeder-hart verbinding, heling van jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke pool, familieopstellingen via het lijf en tenslotte dans om het vrouwelijke te belichamen.

Onsterfelijkheid

Als vrouw zijn is jouw lichaam en de seksuele/levensenergie buitengewoon belangrijk op jouw pad van ontwikkeling. Als vrouw geboren zijn betekent dat de yin pool jouw basis is en dat van hieruit jouw ontwikkeling begint.

We spelen in de jaartraining met yin en yang. Dit zijn de symbolen voor de twee tegengestelde krachten in het universum. De aardse vrouwelijke kracht (yin) en de hemelse mannelijke kracht (yang) die elkaar aanvullen en beïnvloeden. De krachten staan niet tegenover elkaar, maar streven naar een volmaakt evenwicht. Jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke wordt in evenwicht gebracht, wat zorgt voor alchemie en je weer terug laat gaan naar jouw onsterfelijke essentie. We transformeren door alchemie oude patronen in onszelf, zodat jouw onsterfelijke deel, de essentie van wie jij bent, belichaamd wordt.

Seksuele-levensenergie

Voor wie het belangrijk is: seksuele energie heeft veel minder met seks te maken dan je misschien denkt. We hebben vaak een beperkt idee van seksuele energie. In deze training kijken we naar seksuele energie als de energie waardoor je leeft, de basis van het leven. Je bent ontstaan door dat je vader en moeder gevreeën hebben. Door deze energie werd jij gecreëerd en kon je lijf groeien, het is de energie waardoor je leeft. De natuur zit vol van seksuele energie die zich vermeerdert en jonge knoppen in de bomen tot bloei laat komen. Het is als de sappen die door een boom stromen in de lente waardoor de jonge bladeren kunnen groeien. Seksuele energie is dus basis voor groei en leven. Zonder seksuele energie stopt het leven. Weer beschikking krijgen over jouw volledige seksuele energie, is beschikking krijgen over jouw (levens)kracht. Zo word je weer vitaal en vol leven, zoals het natuurlijk hoort. We transformeren daar waar jij het leven nog tegenhoudt in jezelf. Dat je er fijner van gaat vrijen kan een bijeffect zijn maar is niet het doel.

Innerlijke Alchemie

Dit is het vermogen om oude patronen te transformeren. Dat wat jou belemmert om meer contact te maken met je lichaam en meer te incarneren, ga je transformeren. Dit proces zorgt ervoor dat jij goud kan maken van je leven. Door hart en bekken weer te laten stromen, kan jouw seksuele energie, die de drager is van jouw bewustzijn, jou voeden. Zodat je jouw hogere staten van bewustzijn niet alleen ervaart als je op een meditatiekussen zit, maar ook als je in de Ikea staat of een week bij je ouders bent.

Je onsterfelijkheid blijft dus niet alleen een spiritueel concept, maar verbindt zich met jouw lichaam en daardoor met het dagelijks leven. Je brengt de hemel op aarde, en geeft handen en voeten aan je zielsbestemming. Deze jaartraining is een krachtige transformatie voor de rest van je leven, die de relatie met het leven en de wereld om je heen drastisch zal veranderen. Je brengt jezelf in lijn met wat jij te doen hebt hier op aarde.

De jaartraining omvat 5 weekenden en een 4-daagse met de volgende thema’s:

1e-weekend Kuan Yin

Ervaar, via het lijf, de onschuld van jouw seksuele stroom tussen hart en bekken. Deze stroom brengt je terug bij je liefde, zachtheid en ontvankelijkheid. Je ervaart de steun in jezelf en van andere vrouwen door een gevulde en ontspannen onderrug en door samen oefeningen te doen in het leren durven leunen en steunen bij andere vrouwen. We werken met verschillende massages om het bekkengebied te openen.

2e-weekend Alchemie

Initiatie die je in verbinding brengt met je oorsprong. Voorbij het trauma de kwaliteiten en steun van de familie en spirituele lijn weer gaan ontvangen. Dit opent de poorten van occulte kennis in jezelf, verbonden met je lijf. Deze hulpbronnen samenbrengen, geeft een krachtige bewustzijnsshift en verhoging van je energiepeil. Je brengt de hemel in je lijf en je intuïtie neemt sterk toe.

3e-weekend Psoas en de (voor)ouders

Dit weekend zak je dieper in jouw oer-vertrouwen. We doen fysieke/energetische oefeningen voor de psoas en nemen het lijf als ingang voor een familieopstelling van deze diepliggende spier.

4e-weekend Botten en incarneren

Incarneer in je lijf en neem jouw plek op aarde aan. Veranker dieper in je botten. Laad je op tot diep in het bot met kosmische- en aarde-energie. Door je geboortenaam op te schonen en je kwaliteiten aan te nemen, kom je op jouw plek.

5e-weekend Seksuele stroom via je moeder

De eerste vrouw in ons leven, onze moeder, maakte diepe indruk. Haar dromen, haar oordelen, haar liefde en haar angsten over vrouw-zijn, zijn bewust en onbewust bij ons binnen gekomen. Zij is de poort naar jouw lijf en seksualiteit. Je maakt in dit weekend een nieuwe imprint. Je transformeert wat je bij haar gemist hebt, zodat jouw emotionele relatie met haar niet meer in de weg staat om in je lijf te komen en de vrouwelijke kracht te ontvangen. Je leert de kracht van jouw vrouwelijke familielijn te ontvangen zonder het trauma en opent je navel en buik, waar je voeding van jouw moeder ontving. Via buikmassage zak je dieper in je bekken en open je jouw innerlijke aarde.

1e deel 4 daagse Yoni-yoga

We gaan de poort van onze vagina en de donkerte van onze baarmoeder binnen: daar waar onze innerlijke wijsheid aanwezig is en de bron die ons vrouw-zijn voedt. We doen een jade ei-inwijding en gaan de 5 elementen in je lijf ervaren.

2e deel 4 daagse Drakenkracht

De draak is een sterke drager en verbinder tussen de fysieke en de energetische wereld. Met zijn uitbottende energie (het positieve vermogen van woede) ruimt deze oerkracht obstakels uit de weg die jouw groei belemmeren. Contact maken met jouw drakenkracht helpt je om je ruimte in te nemen en je te vullen met vitaliteit. Ga staan in jouw aantrekkelijkheid als vrouw en vier het innerlijk huwelijk van jouw vrouwelijke en mannelijke pool.

(Volgorde inhoud dagen onder voorbehoud)Over Brechtje Schoofs

Mijn missie met deze jaartraining is om jou je vrouwelijke intelligentie weer terug te laten vinden in jezelf. De oude wijsheden, die vroeger van moeder op dochter werden doorgegeven, weer toe te laten als krachtbron en deze volledig te belichamen in je lijf.”

Brechtjes kwaliteiten zijn zacht, speels, verfijnd, eerlijk en oprecht.

Met liefde weet ze de vinger op de pijnlijke plek te leggen en je uit te nodigen een nieuwe beweging te maken om dichter bij je essentie te komen.

Brechtje is een taoïstisch alchemist met een grote liefde voor bodywork. Sinds 2001 heeft ze haar eigen praktijk voor 4-Dimensionale massage behandelingen en geeft trainingen om buik en bekken te bewonen in verbinding met het hart.Ze weet met veel gevoel voor veiligheid en kennis van trauma mensen hierin te begeleiden. Ze leert je hoe je jouw levensenergie weer vrij kunt laten stromen en kunt cultiveren, zodat er meer vitaliteit ontstaat. Ze nodigt je uit om de hogere vibraties te verankeren in je lichaam. Dit maakt het leven opener, lichter en speelser met een diep geworteld weten en aanwezig zijn. Je gevoeligheid en kwetsbaarheid krijgt bedding.

Deelnemers uit eerdere trainingen geven aan dat Brechtje het vermogen bezit om nauwkeurig en afgestemd mensen te begeleiden om zichzelf van binnenuit te ervaren. Ze heeft haar eigen weg afgelegd om meer geaard te zijn en in haar lichaam te komen, en dat maakt dat ze anderen de weg terug naar hun basis kan wijzen.

Wat geeft de jaartraining jou?

 • Je gaat je zowel ontspannen als bruisend van de energie voelen.
 • Je wordt verliefd op jezelf, ook je onvolkomenheden mogen er zijn en je omhult je in een veld van liefde.
 • Je lichaam is gezonder en vrouwenkwalen verminderen.
 • Je bekken is je thuisplek, je hebt een anker en je draagkracht vergroot. Je bezit het vermogen om jezelf weer op te laden.
 • Je bekijkt de wereld vanuit een stevige aardse connectie, je transformeert angst of wantrouwen en daarmee laat je oude overtuigingen los, er ontstaat meer lichtheid in je leven en je voelt je geborgen.
 • Je versterkt je spirituele connectie, je opent voor grotere velden van steun en je kunt je vibratie hoog houden. Dit alles breng je in je lijf en veranker je daar.
 • Vol in je aantrekkelijkheid durven te gaan staan, je vrouwelijke energie niet meer inhouden of wegstoppen.
 • Je eigen plek hier op aarde aannemen, waardoor je je minder snel laat afleiden door drama of gedoe, je kunt in je centrum blijven. Het spirituele trauma van hier niet thuis zijn verdwijnt.
 • Je kunt duidelijker je behoeftes voelen en uitspreken. Waar nodig geeft je jouw grenzen aan. Je zorgt beter voor jezelf en zet jezelf op nr. 1. Je leeft je eigen waarheid, waardoor jouw contact met anderen echter en oprechter wordt.
 • Je gaat de onschuld van je eigen seksuele stroom ontdekken. Je laat oude overtuigingen over seksualiteit los, ook die je van je ouders hebt meegekregen.
 • Je gevoel van steun vergroot, waardoor je meer kunt ontvangen en een gevoel van overvloed krijgt, waardoor je dit ook aantrekt in je leven. Je opent je voor de liefdesstroom.
 • Je kunt steeds meer vertrouwen dat wat voor jou niet klopt, je van binnenuit kan aangeven, waardoor er een grotere overgave aan het leven ontstaat. Je laat je instinct toe waardoor een gevoel van veiligheid ontstaat. De rauwheid en het dierlijkheid in jezelf ben je niet meer bang voor, maar geeft je stevigheid.Inbegrepen in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw
 • 14 workshopdagen de diepte in
 • Meditatie oefeningen
 • Sister- intervisie groepjes om tussen door te oefenen
 • Intakegesprek per zoom
 • Transformatie huiswerk voor thuis
 • Persoonlijk mail of telefonisch contact voor support of feedback waar nodig.
 • Je wordt lid van online community op facebook
 • 4 online lessen (ook op een later tijdstip terug te kijken)
 • 2 dagen 5 elementen yoga en Meridiaan chi kung

Deze brochure geeft een uitgebreide toelichting en inzicht in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw en wat deze training je kan brengen. Mocht je je echter herkenning in een of meerdere van onderstaande punten dan is de jaartraining De Onsterfelijke vrouw nog niet iets voor jou:

Als je het onprettig vindt om aangeraakt te worden.
Contact met een groep en anderen nog te spannend vindt.
Je nog niet wilt delen met anderen wat er in je leeft.
Geen commitment kan geven om zeker 80% van de tijd aanwezig te zijn.

Datums:

vr 18 en za 19 februari 2022 Academ, Rotterdam

vr 4 maart 2022 5 elementen yoga

vr 18 en za 19 maart 2022 Academ, Rotterdam

vr 1 en za 2 april 2022 Academ, Rotterdam

vr 29 en za 30 april 2022 Academ, Rotterdam

vr 10 Juni 2022 Meridiaan chi kung (door Koen Tangelder)

vr 24 za 25 juni 2022 Academ, Rotterdam

za 3, zo 4, ma 5 en di 6 september 2022 Samaya, Werkhoven (met overnachtingen en maaltijden)

Lestijden:
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 tot ergens tussen 17.00 en 18.00 uurInvestering:

Vroegboekprijs tot en met 9 januari 2022:

De Onsterfelijke vrouw: € 2290,- incl 21 % btw

In termijnen: 4 x € 698-

Inschrijfkosten: € 350,- (inclusief de prijs)

Prijs na 10 januari 2022:

De Onsterfelijke vrouw: € 2900,- incl 21 % btw

In termijnen: 4 x € 850,-

inschrijfkosten: € 350,- (inclusief de prijs)

Kosten verblijf en maaltijden 4 daagse september in Samaya:

2 persoonskamer € 496,-

1 persoonskamer € 607,-

Inclusief:

 • ontvangst in onze woonkamer met koffie/thee en koek
 • gebruik van een prachtige tuin
 • onbeperkt koffie/thee/water/koekjes
 • 3 x ontbijtbuffet
 • 4 x een biologisch-vegetarisch lunchbuffet met soep en salade, diverse soorten brood, luxe broodjes, diverse kazen en een keuze aan hartig en zoet beleg.
 • 3 x een uitgebreid biologisch-vegetarisch diner van 2-gangen bestaande uit vijf verschillende gerechten en een
  dessert.

Opgeven: onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer.

Bij: Brechtje Schoofs

Algemene Voorwaarde: Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 350 euro inschrijfkosten.

Vrouwen Yin Intensive – 3 daagse

Een weekend om diep in het yin te komen: de vrouwelijke kwaliteit; ontvankelijkheid, rust, koestering, overgave, vertrouwen, onder-bewuste.

Samen met vrouwen rusten en je gedragen voelen door de aarde geeft veel ontspanning. Samen bewegen zodat het lijf en de vrouwelijke seksuele organen weer gaan stromen. Smelt daar waar je nog vast en hard bent. Zo leer je stappen te zetten in loslaten en je overgeven. Waardoor er ruimte ontstaan om meer kracht in jezelf op te nemen. Je wordt vitaler en krijg meer energie. We kijken of je jezelf toe kunt staan dieper in het hart te zakken en met zachtheid naar jezelf te kijken. We voelen hoe het bekken bedding aan ons hart geeft en verbinden deze twee met elkaar.

Zo ontdekken we wat de essentie is van vrouw zijn en zakken dieper in ons lijf. We gaan de poort van onze vagina en de donkerte van onze baarmoeder binnen: daar waar onze innerlijke wijsheid aanwezig is en de bron die ons vrouw zijn voedt. Met als belangrijkste draad dat je jouw eigen stroom volgt. Ontvankelijk bent voor wat jouw lijf aangeeft en het veilig genoeg is voor jezelf om aanwezig te blijven. Dan kunnen we wat ons niet meer dient loslaten. Worden we vrijer en kunnen onszelf ondersteunen vanuit ons bekken.

Wat kan je verwachten:

 • psoas oefeningen
 • hart meditatie
 • buik massage
 • borst massage
 • jade ei inwijding
 • openen van de kringloop
 • zenuwstelsel kalmeren
 • chi kung
 • levenskrachtritueel
 • deelrondes
 • energetisch opschonen vagina kanaal met kleur en klank

Wat kan het je bieden:

 • meer lichaamsbewustzijn
 • innerlijke rust
 • stabiliteit
 • meer energie voor
 • ontspanning
 • je bekken als thuis-plek ervaren
 • meer contact met je gevoel
 • beter bij jezelf kunnen blijven
 • contact met jouw vrouwelijke essentie
 • opschonen in het bekken

Het Jade ei

Ongeveer zo groot als een klein kippenei met een koortje er doorheen. Het is een hulpmiddel om meer contact te maken met de onderbuik, vooral de baarmoeder en vagina. Het jade ei laat diep verankeren en aarden in je bekken. Spanning en pijn in de vrouwelijke organen kunnen nog dieper worden losgelaten. Je oefent dit veilig onder een dekentje nadat we de hele dag voorbereidende oefeningen hebben gedaan. Het gaat erom dat jij je veilig voelt in dit proces. Niks moet, je luistert naar je lijf, je eigen grenzen en laat je verrassen door wat het jade ei jou kan brengen.

De positieve effecten zijn:

 •  Versteviging van de bekkenbodem en specifieke vaginaspieren
 • Vergroting van het vrouwelijk basisvertrouwen
 • Voorkoming van energieverlies
 • Vermindering van vrouwenklachten zoals incontinentie, orgaanverzakking, menstruatieklachten
 • Vermindering van gevoelloosheid, droogte en pijnklachten
 • Reiniging en bescherming van de baarmoeder
 • Oplossen van lichaamsgeheugen in en rondom de vagina
 • Bevordering van de vreugde en levenslust in de vrouwelijke organen
 • Verhoging van de vrouwelijke seksuele energiestroom

Praktische informatie

Data:
Vrijdag 27 Mei – Zaterdag 28 mei – Zondag 29 mei 2022

Les-Tijden:
10:00 tot 17:30

Investering workshop:
375 euro

Verblijf:

 • 311,60 euro 2 persoonskamers
 • optioneel 373,60 euro 1 persoonskamer (zolang er plek is)

Inclusief:

 • ontvangst met koffie/thee en koek
 • heel de 3 daagse onbeperkt koffie/thee/water/koekjes
 • 2 x ontbijtbuffet
 • 3 x een biologisch-vegetarisch lunchbuffet met soep en salade, diverse soorten brood, luxe broodjes, diverse kazen en een keuze aan hartig en zoet beleg.
 • 2 x een uitgebreid biologisch-vegetarisch diner van 2-gangen bestaande uit vijf verschillende gerechten en een dessert.
 • 2 x logies (op 2 persoonskamers)
 • prachtige grote tuin om tussen de lessen door in te vertoeven

Locatie:
Conferentie Centrum Samaya, te Werkhoven. www.samaya.nl

Opgeven bij:
Ronald Snel, mail je naam, adres en telefoonnummer naar

Algemene voorwaarde:
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

Hemel & Aarde Retreat

Hemel en aarde retreat

Als we hemel en aarde in ons samen laten komen zijn we verbonden met het grotere geheel, als zowel verbonden met onze individuele kern. Licht en materie samen gebracht. Deze dagen gaan over het mysterie van leven te ontvangen in jouw essentie.

De oorspronkelijke vader (hemel) en moeder (aarde) brengen ons in het levensveld waar we ons laten drijven en onderdompelen. Daarin kun je ontvangen wat je nu nodig hebt op jouw levenspad.

De bevruchting van een eicel (water) en zaadcel(vuur) waar je uit bent ontstaan, brengt je in het leven. Je lijf en energie systeem is verbonden met de taal van de kosmische levenswetten. Daarmee draag jij in jou wat natuurlijk leven is. Via de heilige geometrie wordt die herinnering weer geactiveerd. Zo kun je jezelf uitlijnen met het leven en ervaren hoe het leven bedoelt is.  Om voorbij onze oude imprints ons wereldse leven naar een diepere laag te zinken.

Tot diep in jouw wortels aanwezig zijn. Brengt je bij jouw bron van vitaliteit. Weer thuis komen in de wortel van je levenskracht brengt je in jouw individualiteit. De vitaliteit die je van binnen uit opvult, stroming geeft en waar in de stilte van het diepe water je zenuwstelsel rust vindt.

We verfijnen en verruimen het bewustzijn met de hemel en tegelijk cultiveren we de wortels diep in de aarde. Zo kan de split van boven en beneden oplossen en je volledig incarneren.  En kun je de God-mens hier op aarde worden, die jij in essentie al bent.

Naast ons te laven aan hemel en aarde gaan we deze 4 dagen je kern laten voeden door de natuurkrachten. Onder andere door 5 elementen yoga, levenskracht ritueel en bodywork, chi kung en rituelen die ontstaan. Om van daaruit verbondenheid te ervaren met alles om ons heen.

We nodigen je uit om in deze retraite volledig in jouw (zielen) aantrekkelijkheid te gaan staan. Gesteund, gedragen door de aarde en gekoesterd en verruimd door de hemel.

Praktische informatie

 • Datum
  7 t/m 11 juli 2022
  Donderdag 7 juli start in de avond, 18:00/19:00 eten en kennismaking.
 • Locatie
  Land van Yemaya
  Hoofdweg 166
  9695 AS Bellingwolde (te Groningen)
  Nederland
  https://www.landvanyemaya.nl/
 • Voor wie?
  Voor vrouwen, mannen en stellen vanaf 18 jaar.
 • Begeleiding
  Brechtje Schoofs – trainer
  Ronald Snel         – co-trainer
 • Investering retraite
  € 550,-
 • Verblijfkosten
  • 1 zolderkamer voor 8 personen € 384,- p.p.
  • 3 vierpersoonskamers € 395,- p.p.
  • 2 tweepersoonskamers € 410,- p.p. (aparte bedden)
  • 3 eenpersoonskamers € 458,- p.p.
  • Eigen tent (geen stroom) € 322,- p.p.
  • Camperplaats (met stroom) € 338,- p.p.
 • Inclusief:
  • Gebruik van het prachtige landgoed (van Yemaya o.a. sauna en zwemmeertje)
  • 4 x biologisch ontbijt
  • 4 x biologische lunch
  • 4 x maal biologisch diner
  • Op het Land van Yemaya wordt vegetarisch en biologisch gekookt met lokale ingrediënten.
  • Dagelijkse schoonmaak sanitair, groepsruimtes en afwas.
 • Extra ontspannen
  Om extra te ontspannen kun je je bij Eva Leens (tegen betaling) heerlijk laten masseren tijdens het retreat.
  Wat een massage van Eva je geeft is: Via het hartgebied weer contact maken met je lichaam, ontspannen in jezelf en aanwezig zijn bij wat IS. De eenvoudige maar noodzakelijke voorwaarden om te voelen waar het Leven je naartoe wil bewegen.
 • Vragen / Opgeven bij
  Mail je naam, adres, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk graag de juiste factuurgegevens naar Ronald Snel
 • Algemene voorwaarden
  • Na definitieve opgave bent u altijd het gehele retreat bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen €50,- administratiekosten.
  • Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing.

Levenskracht Ritueel 2 daagse

Dit ritueel is een bewegingsvorm die je in contact brengt met de oorsprong van leven.

Er wordt gebruik gemaakt van symbolen en geometrische vormen die je als het ware weer afstoft in jouw energieveld en verbindt met je lijf. Zo kan de kennis van wat leven is en hoe dit van nature zich toont weer vrij door je heen stromen.

Het levenskracht ritueel verfijnt jouw energiesysteem en versterkt je helder voelende vermogens, waardoor je steeds beter ervaart wat er wel en niet klopt in je leven. Je bewustzijn groeit waardoor je niet anders kan dan je verantwoordelijkheid hiervoor nemen. Dit ritueel nodigt je uit te leven naar wie jij in je kern ten diepste bent. En is daarmee een spirituele beoefening.

Je zou kunnen zeggen dat alles vibratie is en elke vibratie een bepaalde frequentie is. De geometrische vormen die we met de bewegingen in het ritueel maken, zijn terug te vinden in de natuur en oorsprong van leven (zoals in elke cel van ons lichaam.) Deze frequenties van geometrie brengen je terug naar wat leven in de oorsprong is. En filteren alle ruis en disbalans uit jouw systeem.

De symbolen zijn sleutels om jouw eigen kennis en weten te ontsluiten. Ze brengen je in contact met de steun van jouw spirituele lijn en geven daarmee weer toegang tot jouw unieke diepere weten.

Een gevoel wat mensen omschrijven als ze het ritueel doen is dat het de polariteiten in henzelf worden uitgebalanceerd en er daarmee een veld opent dat verbonden is met de bron, waar het leven goed is. Je ontvangt dieper de kracht die uitgaat van jouw eigen bloedlijn, wat je nog meer thuis en op je plek laat komen, verbonden met de aarde.

Het krachtige van dit ritueel is dat het zich precies afstemt en in werking zet wat je nu te transformeren hebt en nodig hebt precies in dit moment van jouw ontwikkeling. Dat maakt dat het ritueel doen elke keer anders is en met je mee evolueert in het beoefenen. Ik zelf ken geen krachtigere manier dan deze vorm, die je zo diep in de innerlijke alchemie brengt en transformatie geeft aan precies dat wat nodig is in het moment.

Daarnaast is mijn ervaring dat je door het ritueel een krachtiger veld krijgt. Waarbij je steeds meer aantrekt wat passend is bij jou als ziel. De spirit kan veel krachtiger door jou heen werken. En het licht waar jij mee verbonden bent verbindt zich dieper in de innerlijke ruimte van je lijf. Afstemming en synchroniciteit worden zo meer onderdeel van het dagelijks leven.

Juist in tijden van crisis bv. zoals Corona helpt deze manier je om elke keer de gedachtes en emoties die opgeroepen worden weer uit te balanceren en in het midden te komen. Waarbij je jouw frequenties verhoogt en uit oude reacties en gedachtepatronen kan stappen. Hierdoor kan je neutraal en helder naar de situatie kijken en oud karma laten gaan.

De founders van het levenskracht ritueel zijn Dirk Oellibrandt en Katrien Laurens. Ik ben hen zeer erkentelijk en dankbaar voor dit ritueel en het vertrouwen dat ik heb gekregen om dit door te mogen geven.

Jij bent van harte uitgenodigd het levenskracht ritueel met mij te gaan ontdekken en daarmee bij te dragen aan je eigen evolutie en dat van deze planeet.

Inhoud:

 • 6 bewegingen leren
 • Ervaringen delen
 • Initiatie in het intelligentie-veld
 • Geluiden gemanifesteerd door energiemeester Tareth die het effect van de beweging versterken
 • Meditatie
 • Achtergrond ritueel en de symbolen
 • Bewustzijnsshifts
 • Oefeningen die aansluiten op wat de groep nodig heeft in het moment
 • (Zelf)heling

Praktische informatie

Data:
vrijdag 30 september – en zaterdag 1 oktober van 10.00 tot ongeveer 17.30.

Locatie:
Academ – Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II – Rotterdam

Kosten:
€ 273,-

Opgeven:
Onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk, graag de juiste factuurgegevens mailen naar Ronald Snel:

Algemene voorwaarde:

Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

Innerlijke Alchemie module 1

Voor deze training hebben we Dirk Oellibrandt uit België uitgenodigd, hij is de docent tijdens de training.

Je levenskern activeren

Deze training helpt je om werkelijk weer “online” te komen in je leven. Terug in de verticale as tussen hemel en aarde.

De kern van menselijk lijden komt uit onze foute (illusionaire) verbinding met leven, aarde en hemel. Je zal leren om je verbinding met leven, hemel en aarde weer te openen en zo tot een veel grotere levensintensiteit te komen. Deze module is volledig gewijd aan het meditatief doorgronden van de 3 illusies.

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit!

De lessen zijn opgebouwd uit stukjes theorie, zachte oefeningen en zelfmassage en veel zittende of liggende meditatie. Op het programma staan:

 • Opbouwen van je “kern” in je buikcenter
 • Begeleide alchemie meditaties
 • Je lichaam terug aarden
 • De bron van vitaliteit in jezelf openen
 • Contact maken met de hemelenergie
 • Je geest en het universum weer versmelten
 • Het heilige vuur wakker maken
 • Verbinden met de natuurelementen
 • De 3 eenheid binnen jezelf ervaren
 • De 3 menselijke illusies ontdekken, doorgronden, overstijgen

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

De 3 illusies ontdekken, doorgronden en overstijgen.

Zelfrealisatie, bewustzijnsvergroting.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Deze training is zowel geschikt voor de complete beginner als voor de ervaren meditatiebeoefenaar.
 • De enige voorwaarde is bereidheid en verlangen naar innerlijk bewustzijn.

Praktische informatie

Data:
vr. 28/10/2022 – 09:30 tot ongeveer 17:30

za. 29/10/2022 – 09:30 tot ongeveer 17:30

zo. 30/10/2022 – 09:30 tot ongeveer 17:30

Kosten:
€ 419, incl btw (excl. accommodatie en maaltijden)

Locatie:
Academ – Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II – Rotterdam

Docent:
Dirk Oellibrandt:

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid. Een passie voor waarheid en het volle potentieel van leven is altijd al kenmerkend geweest voor Dirk. Zijn talent is om mensen op een natuurlijke manier bij hun kern te brengen en hen te laten ervaren wat het ware potentieel en de weg is, die het leven hen aanbiedt.

Taal van de Cursus:
Nederlands

Opgeven:
Onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk, graag de juiste factuurgegevens mailen naar Ronald Snel:

 

Algemene voorwaarden:
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

Mysterious Female – onlinetraining

Als het winter wordt en de donkerte toeneemt, wordt ons gevraagd meer naar binnen te gaan. De stilte en de diepte van de winter is het onzichtbare aspect van de vrouwelijke pool.

Daar waar niks lijkt te gebeuren in de onderstroom is het begin van dood en leven. De poort naar creatie. Diep in de stilte is gloeiend licht om je aan te verwarmen.

Om daar te geraken hebben we eerst echter af te leggen waar we nog aan vast houden, ons over te geven aan het niet weten.

Het licht (mind) te laten doven om door het donker te gaan en het ware licht in de aarde te ontmoeten. Zo compact als de aarde lijkt zo ruim is het in de kern.

Door ons te ontdoen van het oude zelf laat de mysterious female zich weer zien op een manier die we niet hadden kunnen bedenken.

Deze onlinetraining helpt je met meditatie, dit natuurlijke proces van de winter nog dieper te ervaren. Naar binnen te gaan naar jouw bron van leven. Te zinken in het donkere lijf om de vonk van leven in je kern te ervaren. Zo te herbronnen en herboren te worden.

Deze training is voor zowel mannen als vrouwen omdat dit de mysterious female een aspect is die zowel voor mannen als vrouwen bij de cyclus van leven hoort. Zoals de fase winter niet gender gebonden is.

Inhoud:

 • Mythische verhalen die het onderbewuste aanraken.
 • Meditatie die je dieper in het donker laten zinken.
 • Het laten sterven van de vorm en aanwezig leren zijn in het onbewuste.
 • Via de geometrie de wijsheid in het lichaam wakker maken.
 • Via beweging het water in je cultiveren.

Praktische Informatie

 • Data
  Iedere dinsdagochtend om 10:00 ontvang je een module op:

  • 25 oktober 2022
  • 1, 8, 15, 22, 29 november 2022 
  • 6, 13, 20 december 2022 
  • 10 januari 2023 – Live Zoom 
 • Praktisch 
  • 9 modules en 1 onlinetraining 
  • Alles is terug te bekijken tot 1 week na 10 januari 2023.
 • Kosten:
  € 315,- 
 • Opgeven:
  Onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk, graag de juiste factuurgegevens mailen naar: Ronald Snel
 • Algemene voorwaarde:
  • Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen € 50,- administratiekosten.
  • Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing.

Lichaamswijsheid via 5 Elementen yoga

Deze dag is veel meer dan een “gewone” yoga training. Deze yogavorm van 5 elementen yoga brengt je in contact met een diep aarde-bewustzijn. Het neemt je mee in het belichamen van de kennis van de aarde. Iets wat de meeste van ons vergeten zijn, maar bij ieder van ons aanwezig is en wakker gekust kan worden. Waar het bij veel yoga vormen blijft bij oefeningen. Gaan we deze dag en online training, diep in de ervaring van de natuur en jouw persoonlijke natuur.

In de bewegingen word je uitnodigt om geen ruimte te nemen in je lichaam, maar door dankbaarheid en het respecteren van je grenzen ruimte te ontvangen van je lijf. Vanuit zachtheid en zo min mogelijk je best doen, te smelten in de verschillende oefeningen. En dieper de frequentie van elk element in je wakker te maken. Het gaat niet om hoe de oefening er aan de buitenkant uitziet, maar over je interne ervaring.

Door het bewuste bewegen door 5 elementen kan je gaan ervaren waar er onbalans in je lijf zit. En bewust worden wat dit je spiegelt in relatie tot het leven zelf. Ze geeft je de mogelijkheid om voeding te ontvangen via de natuur elementen en daarmee weer in harmonie te komen.

De 5 elementen in beweging geven je feedback waar jij in het moment bent. En dat is meestal heel anders dan je hoofd denkt. Je word uit genodigd om via de 5 elementen yoga meer te gaan luisteren naar jouw lichaam wijsheid. Je lijf weer van binnenuit te gaan ervaren.

Het is een alchemistische vorm van yoga die jouw basis opent, jouw oorspronkelijke natuur weer laat stromen. Via het openen van de meridianen en daarmee worden de verschillende expressies van leven wakker gemaakt. Hoofd, hart en lichaam worden weer verbonden. Zodat onnodige gedachte en emoties neerdalen in de bedding van het lijf. Dit maakt je stiller en helderder.

Er ontstaat zo ruimte in je lijf zodat je een kookpot (open lichaam) hebt om de alchemie (transformatie) in plaats te laten vinden. Zo word je in een diepere staat van bewustzijn uitgenodigd.

Leren weer de aarde (lijf) te vertrouwen en te herbronnen in bron van leven. Maakt dat deze yoga vorm een zeer diepe wortel geeft in jouw levensenergie. Waardoor je vitaler en stromend wordt. Door patronen heen kan zinken naar een diepere laag in jezelf waar je thuis bent en rust vindt.

Praktische informatie

Data

 • Zaterdag 12 november van 10.00 tot ongeveer 17.30 live in Academ.
 • Woensdag 23 november, 7 en 21 december zijn er online yoga lessen vanaf 10.00 te volgen (duur ongeveer 1,5 uur). Deze 3 lessen blijven online te zien t/m 28 december.

Locatie
Cursuscentrum Academ – Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II – Rotterdam

Kosten:
€ 219,-

Opgeven
Onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk graag de juiste factuurgegevens mailen naar Ronald Snel:

Algemene voorwaarde
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.