4 Dimensionale Massage

Vrouwen Yin Intensive 2022

 

Een weekend om diep in het yin te komen: de vrouwelijke kwaliteit; ontvankelijkheid, rust, koestering, overgave, vertrouwen, onder-bewuste.

Samen met vrouwen rusten en je gedragen voelen door de aarde geeft veel ontspanning. Samen bewegen zodat het lijf en de vrouwelijke seksuele organen weer gaan stromen. Smelt daar waar je nog vast en hard bent. Zo leer je stappen te zetten in loslaten en je overgeven. Waardoor er ruimte ontstaan om meer kracht in jezelf op te nemen. Je wordt vitaler en krijg meer energie. We kijken of je jezelf toe kunt staan dieper in het hart te zakken en met zachtheid naar jezelf te kijken. We voelen hoe het bekken bedding aan ons hart geeft en verbinden deze twee met elkaar.

Zo ontdekken we wat de essentie is van vrouw zijn en zakken dieper in ons lijf. We gaan de poort van onze vagina en de donkerte van onze baarmoeder binnen: daar waar onze innerlijke wijsheid aanwezig is en de bron die ons vrouw zijn voedt. Met als belangrijkste draad dat je jouw eigen stroom volgt. Ontvankelijk bent voor wat jouw lijf aangeeft en het veilig genoeg is voor jezelf om aanwezig te blijven. Dan kunnen we wat ons niet meer dient loslaten. Worden we vrijer en kunnen onszelf ondersteunen vanuit ons bekken.

 

Wat kan je verwachten:

 

 • psoas oefeningen
 • hart meditatie
 • buik massage
 • borst massage
 • jade ei inwijding
 • openen van de kringloop
 • zenuwstelsel kalmeren
 • chi kung
 • levenskrachtritueel
 • deelrondes
 • energetisch opschonen vagina kanaal met kleur en klank

 

 

Wat kan het je bieden:

 

– meer lichaamsbewustzijn

– innerlijke rust

– stabiliteit

– meer energie voor

– ontspanning

– je bekken als thuis-plek ervaren

– meer contact met je gevoel

– beter bij jezelf kunnen blijven

– contact met jouw vrouwelijke essentie

– opschonen in het bekken

 

Het Jade ei,

 

Ongeveer zo groot als een klein kippenei met een koortje er doorheen. Het is een hulpmiddel om meer contact te maken met de onderbuik, vooral de baarmoeder en vagina. Het jade ei laat diep verankeren en aarden in je bekken. Spanning en pijn in de vrouwelijke organen kunnen nog dieper worden losgelaten. Je oefent dit veilig onder een dekentje nadat we de hele dag voorbereidende oefeningen hebben gedaan. Het gaat erom dat jij je veilig voelt in dit proces. Niks moet, je luistert naar je lijf, je eigen grenzen en laat je verassen door wat het jade ei jou kan brengen.

 

De positieve effecten zijn:

 

– Versteviging van de bekkenbodem en specifieke vaginaspieren

– Vergroting van het vrouwelijk basisvertrouwen

– Voorkoming van energieverlies

– Vermindering van vrouwenklachten zoals incontinentie,    orgaanverzakking, menstruatieklachten

– Vermindering van gevoelloosheid, droogte en pijnklachten

– Reiniging en bescherming van de baarmoeder

– Oplossen van lichaamsgeheugen in en rondom de vagina

– Bevordering van de vreugde en levenslust in de vrouwelijke organen

– Verhoging van de vrouwelijke seksuele energiestroom

 

Vrijdag 27 Mei– Zaterdag 28 mei– Zondag 29 mei 2022
les-Tijden: 10:00 tot 17:30

Investering workshop: 375 euro

verblijf: 311,60 euro meer kamers

optioneel 373,60 euro eenpersoonskamer (zolang er plek is)

 

 • ontvangst met koffie/thee en koek
 • heel de 3 daagse onbeperkt koffie/thee/water/koekjes
 • 2 x ontbijtbuffet
 • 3 x een biologisch-vegetarisch lunchbuffet met soep en sa- lade, diverse soorten brood, luxe broodjes, diverse kazen en een keuze aan hartig en zoet beleg.
 • 2 x een uitgebreid biologisch-vegetarisch diner van 2-gan- gen bestaande uit vijf verschillende gerechten en een des- sert .
 • 2 x logies (op meer persoons kamers)
 • prachtige grote tuin om tussen de lessen door in te vertoeven

 

Lokatie: Conferentie Centrum Samaya, te werkhoven. www.samaya.nl

Opgave:  bij Ronald Snel   mail: naam, adres en telefoonnummer

 

Voorwaarde Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

 

Jaartraining De Onsterfelijke Vrouw 2022De jaartraining De Onsterfelijke vrouw is bedoeld om jouw ziel te verbinden met je lichaam. Het onsterfelijke deel van jou komt in je lijf, zodat jij de hemel op aarde kunt creëren.

Veel vrouwen zijn hun grond, hun basis, bron kwijtgeraakt. Ze zitten meer in hun hoofd dan in hun lijf. Met als gevolg dat ze leeglopen, niet goede grenzen kunnen aangeven en vitaliteit verliezen. Een goede basis van je vrouw-zijn heb je nodig om een kleurrijke, weelderige en vruchtbare tuin in jezelf te creëren. Jouw verfijnde kwaliteiten kunnen pas werkelijk tot bloei komen wanneer je goed geaard bent. Deze basis in je lichaam is als de wortels van een boom: zonder wortels valt ze om en krijgt ze niet de noodzakelijke voeding.

Het geeft rust in je hoofd als je aanwezig bent in je bekken en je buik. De stroom van prikkels en ervaringen hebben een plaats om te landen, waardoor je meer plezier en levenslust gaat ervaren. Je ontwikkelt meer vitaliteit en het vermogen om te genieten. Verkrampingen in je seksuele organen kunnen smelten en ontspannen. Als je lijf open en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe energieën belichamen en komt de hemel op aarde

 

Werkvormen

In deze training gaan we aan de slag met seksuele vitaliteit Chi Kung, alchemistische massage en energiewerk, sensuele yoga flow, activatie van kosmisch sterrenlicht in je lijf, openen van poorten naar oude kennis van jouw spirituele lijn en bloedlijnen, vervolgens deze in jouw samen te brengen. Leren rusten bij jouw vrouwelijke voorouders en andere vrouwen, yin meditaties, jade ei inwijdingen, delen vanuit baarmoeder-hart verbinding, heling van jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke pool, familieopstellingen via het lijf en tenslotte dans om het vrouwelijke te belichamen.

 

Onsterfelijkheid

Als vrouw zijn is jouw lichaam en de seksuele/levensenergie buitengewoon belangrijk op jouw pad van ontwikkeling. Als vrouw geboren zijn betekent dat de yin pool jouw basis is en dat van hieruit jouw ontwikkeling begint.

We spelen in de jaartraining met yin en yang. Dit zijn de symbolen voor de twee tegengestelde krachten in het universum. De aardse vrouwelijke kracht (yin) en de hemelse mannelijke kracht (yang) die elkaar aanvullen en beïnvloeden. De krachten staan niet tegenover elkaar, maar streven naar een volmaakt evenwicht. Jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke wordt in evenwicht gebracht, wat zorgt voor alchemie en je weer terug laat gaan naar jouw onsterfelijke essentie. We transformeren door alchemie oude patronen in onszelf, zodat jouw onsterfelijke deel, de essentie van wie jij bent, belichaamd wordt.

 

Seksuele-levensenergie

Voor wie het belangrijk is: seksuele energie heeft veel minder met seks te maken dan je misschien denkt. We hebben vaak een beperkt idee van seksuele energie. In deze training kijken we naar seksuele energie als de energie waardoor je leeft, de basis van het leven. Je bent ontstaan door dat je vader en moeder gevreeën hebben. Door deze energie werd jij gecreëerd en kon je lijf groeien, het is de energie waardoor je leeft. De natuur zit vol van seksuele energie die zich vermeerdert en jonge knoppen in de bomen tot bloei laat komen. Het is als de sappen die door een boom stromen in de lente waardoor de jonge bladeren kunnen groeien. Seksuele energie is dus basis voor groei en leven. Zonder seksuele energie stopt het leven. Weer beschikking krijgen over jouw volledige seksuele energie, is beschikking krijgen over jouw (levens)kracht. Zo word je weer vitaal en vol leven, zoals het natuurlijk hoort. We transformeren daar waar jij het leven nog tegenhoudt in jezelf. Dat je er fijner van gaat vrijen kan een bijeffect zijn maar is niet het doel.

 

Innerlijke Alchemie

Dit is het vermogen om oude patronen te transformeren. Dat wat jou belemmert om meer contact te maken met je lichaam en meer te incarneren, ga je transformeren. Dit proces zorgt ervoor dat jij goud kan maken van je leven. Door hart en bekken weer te laten stromen, kan jouw seksuele energie, die de drager is van jouw bewustzijn, jou voeden. Zodat je jouw hogere staten van bewustzijn niet alleen ervaart als je op een meditatiekussen zit, maar ook als je in de Ikea staat of een week bij je ouders bent.

Je onsterfelijkheid blijft dus niet alleen een spiritueel concept, maar verbindt zich met jouw lichaam en daardoor met het dagelijks leven. Je brengt de hemel op aarde, en geeft handen en voeten aan je zielsbestemming. Deze jaartraining is een krachtige transformatie voor de rest van je leven, die de relatie met het leven en de wereld om je heen drastisch zal veranderen. Je brengt jezelf in lijn met wat jij te doen hebt hier op aarde.

 

 

De jaartraining omvat 5 weekenden en een 4-daagse met de volgende thema’s:

1e-weekend Kuan Yin 

Ervaar, via het lijf, de onschuld van jouw seksuele stroom tussen hart en bekken. Deze stroom brengt je terug bij je liefde, zachtheid en ontvankelijkheid. Je ervaart de steun in jezelf en van andere vrouwen door een gevulde en ontspannen onderrug en door samen oefeningen te doen in het leren durven leunen en steunen bij andere vrouwen. We werken met verschillende massages om het bekkengebied te openen.

 

2e-weekend Alchemie

Initiatie die je in verbinding brengt met je oorsprong. Voorbij het trauma de kwaliteiten en steun van de familie en spirituele lijn weer gaan ontvangen. Dit opent de poorten van occulte kennis in jezelf, verbonden met je lijf. Deze hulpbronnen samenbrengen, geeft een krachtige bewustzijnsshift en verhoging van je energiepeil. Je brengt de hemel in je lijf en je intuïtie neemt sterk toe.

 

3e-weekend Psoas en de (voor)ouders

Dit weekend zak je dieper in jouw oer-vertrouwen. We doen fysieke/energetische oefeningen voor de psoas en nemen het lijf als ingang voor een familieopstelling van deze diepliggende spier.

 

4e-weekend Botten en incarneren

Incarneer in je lijf en neem jouw plek op aarde aan. Veranker dieper in je botten. Laad je op tot diep in het bot met kosmische- en aarde-energie. Door je geboortenaam op te schonen en je kwaliteiten aan te nemen, kom je op jouw plek.

 

5e-weekend Seksuele stroom via je moeder

De eerste vrouw in ons leven, onze moeder, maakte diepe indruk. Haar dromen, haar oordelen, haar liefde en haar angsten over vrouw-zijn, zijn bewust en onbewust bij ons binnen gekomen. Zij is de poort naar jouw lijf en seksualiteit. Je maakt in dit weekend een nieuwe imprint. Je transformeert wat je bij haar gemist hebt, zodat jouw emotionele relatie met haar niet meer in de weg staat om in je lijf te komen en de vrouwelijke kracht te ontvangen. Je leert de kracht van jouw vrouwelijke familielijn te ontvangen zonder het trauma en opent je navel en buik, waar je voeding van jouw moeder ontving. Via buikmassage zak je dieper in je bekken en open je jouw innerlijke aarde.

 

1e deel 4 daagse Yoni-yoga

We gaan de poort van onze vagina en de donkerte van onze baarmoeder binnen: daar waar onze innerlijke wijsheid aanwezig is en de bron die ons vrouw-zijn voedt. We doen een jade ei-inwijding en gaan de 5 elementen in je lijf ervaren.

 

2e deel 4 daagse Drakenkracht

De draak is een sterke drager en verbinder tussen de fysieke en de energetische wereld. Met zijn uitbottende energie (het positieve vermogen van woede) ruimt deze oerkracht obstakels uit de weg die jouw groei belemmeren. Contact maken met jouw drakenkracht helpt je om je ruimte in te nemen en je te vullen met vitaliteit. Ga staan in jouw aantrekkelijkheid als vrouw en vier het innerlijk huwelijk van jouw vrouwelijke en mannelijke pool.

 

(Volgorde inhoud dagen onder voorbehoud)

Over Brechtje Schoofs

“Mijn missie met deze jaartraining is om jou je vrouwelijke intelligentie weer terug te laten vinden in jezelf.  De oude wijsheden, die vroeger van moeder op dochter werden doorgegeven, weer toe te laten als krachtbron en deze volledig te belichamen in je lijf.”

Brechtjes kwaliteiten zijn zacht, speels, verfijnd, eerlijk en oprecht.

Met liefde weet ze de vinger op de pijnlijke plek te leggen en je uit te nodigen een nieuwe beweging te maken om dichter bij je essentie te komen.

Brechtje is een taoïstisch alchemist met een grote liefde voor bodywork. Sinds 2001 heeft ze haar eigen praktijk voor 4-Dimensionale massage behandelingen en geeft trainingen om buik en bekken te bewonen in verbinding met het hart.Ze weet met veel gevoel voor veiligheid en kennis van trauma mensen hierin te begeleiden. Ze leert je hoe je jouw levensenergie weer vrij kunt laten stromen en kunt cultiveren, zodat er meer vitaliteit ontstaat. Ze nodigt je uit om de hogere vibraties te verankeren in je lichaam. Dit maakt het leven opener, lichter en speelser met een diep geworteld weten en aanwezig zijn. Je gevoeligheid en kwetsbaarheid krijgt bedding.

Deelnemers uit eerdere trainingen geven aan dat Brechtje het vermogen bezit om nauwkeurig en afgestemd mensen te begeleiden om zichzelf van binnenuit te ervaren. Ze heeft haar eigen weg afgelegd om meer geaard te zijn en in haar lichaam te komen, en dat maakt dat ze anderen de weg terug naar hun basis kan wijzen.

 

Wat geeft de jaartraining jou?

 

 • Je gaat je zowel ontspannen als bruisend van de energie voelen
 • Je wordt verliefd op jezelf, ook je onvolkomenheden mogen er zijn en je omhult je in een veld van liefde.
 • Je lichaam is gezonder en vrouwenkwalen verminderen.
 • Je bekken is je thuisplek, je hebt een anker en je draagkracht vergroot. Je bezit het vermogen om jezelf weer op te laden.
 • Je bekijkt de wereld vanuit een stevige aardse connectie, je transformeert angst of wantrouwen en daarmee laat je oude overtuigingen los, er ontstaat meer lichtheid in je leven en je voelt je geborgen.
 • Je versterkt je spirituele connectie, je opent voor grotere velden van steun en je kunt je vibratie hoog houden. Dit alles breng je in je lijf en veranker je daar.
 • Vol in je aantrekkelijkheid durven te gaan staan, je vrouwelijke energie niet meer inhouden of wegstoppen
 • Je eigen plek hier op aarde aannemen, waardoor je je minder snel laat afleiden door drama of gedoe, je kunt in je centrum blijven. Het spirituele trauma van hier niet thuis zijn verdwijnt.
 • Je kunt duidelijker je behoeftes voelen en uitspreken. Waar nodig geeft je jouw grenzen aan. Je zorgt beter voor jezelf en zet jezelf op nr. 1. Je leeft je eigen waarheid, waardoor jouw contact met anderen echter en oprechter wordt.
 • Je gaat de onschuld van je eigen seksuele stroom ontdekken. Je laat oude overtuigingen over seksualiteit los, ook die je van je ouders hebt meegekregen.
 • Je gevoel van steun vergroot, waardoor je meer kunt ontvangen en een gevoel van overvloed krijgt, waardoor je dit ook aantrekt in je leven. Je opent je voor de liefdesstroom.
 • Je kunt steeds meer vertrouwen dat wat voor jou niet klopt, je van binnenuit kan aangeven, waardoor er een grotere overgave aan het leven ontstaat. Je laat je instinct toe waardoor een gevoel van veiligheid ontstaat.De rauwheid en het dierlijkheid in jezelf ben je niet meer bang voor, maar geeft je stevigheid.

Inbegrepen in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw

 

 • 14 workshopdagen de diepte in
 • Meditatie oefeningen
 • Sister- intervisie groepjes om tussen door te oefenen
 • Intakegesprek per zoom
 • Transformatie huiswerk voor thuis
 • Persoonlijk mail of telefonisch contact voor support of feedback waar nodig.
 • Je wordt lid van online community op facebook
 • 4 online lessen (ook op een later tijdstip terug te kijken)
 • 2 dagen 5 elementen yoga en Meridiaan chi kung

 

 

Deze brochure geeft een uitgebreide toelichting en inzicht in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw en wat deze training je kan brengen. Mocht je je echter herkenning in een of meerdere van onderstaande punten dan is de jaartraining De Onsterfelijke vrouw nog niet iets voor jou:

 

– Als je het onprettig vindt om aangeraakt te worden.

– Contact met een groep en anderen nog te spannend vindt.

– Je nog niet wilt delen met anderen wat er in je leeft.

– Geen commitment kan geven om zeker 80% van de tijd aanwezig te zijn.

 

Datums:

 

vr 18 en za 19 Februari 2022  Academ, Rotterdam

 

vr 4 maart 2022 5 elementen yoga

 

vr 18 en za 19 maart 2022 Academ, Rotterdam

 

vr 1 en za 2 April 2022 Academ, Rotterdam

 

vr 29 en za 30 April 2022 Academ, Rotterdam

 

vr 10 Juni 2022 Meridiaan chi kung  (door Koen Tangelder)

 

vr 24 zo 25 juni 2022  Academ, Rotterdam

 

za 3 , zo 4, ma 5 en di 6 September 2022 Samaya, Werkhoven (met overnachtingen en maaltijden)

 

Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.30 uur

 

 

Investering

Vroegboekprijs tot en met 9 Januari 2022:

De Onsterfelijke vrouw € 2290,- incl 21 % btw
In termijnen: 4 x € 698-

inschrijfkosten: € 350,- (inclusief de prijs)

Prijs na 10 Januari 2022:

De Onsterfelijke vrouw: € 2900,- incl 21 % btw
In termijnen: 4 x € 850,-

inschrijfkosten: € 350,- (inclusief de prijs)

 

kosten verblijf en maaltijden 4 daagse Seotember in Samaya:

 2 persoonskamer €  496

1 persoonskamer €  607

Inclusief:

 • ontvangst in onze woonkamer met koffie/thee en koek
 • gebruik van een prachtige tuin
 • onbeperkt koffie/thee/water/koekjes
 • 3 x ontbijtbuffet
 • 4 x een biologisch-vegetarisch lunchbuffet met soep en sa- lade, diverse soorten brood, luxe broodjes, diverse kazen en een keuze aan hartig en zoet beleg.
 • 3 x een uitgebreid biologisch-vegetarisch diner van 2-gan- gen bestaande uit vijf verschillende gerechten en een des- sert .

 

Opgeven: onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer.

Bij: Brechtje Schoofs info @brechtjeschoofs.nl

 

 

Voorwaarde: Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 350 euro inschrijfkosten.

2 daagse Levenskracht Ritueel

Dit ritueel is een bewegingsvorm die je in contact brengt met de oorsprong van leven.

Er wordt gebruik gemaakt van symbolen en geometrische vormen die je als het
ware weer afstoft in jouw energieveld en verbindt met je lijf. Zo kan de kennis van
wat leven is en hoe dit van nature zich toont weer vrij door je heen stromen.

Het levenskracht ritueel verfijnt jouw energiesysteem en versterkt je helder voelende vermogens, waardoor je steeds beter ervaart wat er wel en niet klopt in je leven. Je bewustzijn groeit waardoor je niet anders kan dan je verantwoordelijkheid hiervoor nemen. Dit ritueel nodigt je uit te leven naar wie jij in je kern ten diepste bent. En is daarmee een spirituele beoefening.

Je zou kunnen zeggen dat alles vibratie is en elke vibratie een bepaalde frequentie
is. De geometrische vormen die we met de bewegingen in het ritueel maken, zijn terug te vinden in de natuur en oorsprong van leven (zoals in elke cel van ons lichaam.) Deze frequenties van geometrie brengen je terug naar wat leven in de oorsprong is. En filteren alle ruis en disbalans uit jouw systeem.

De symbolen zijn sleutels om jouw eigen kennis en weten te ontsluiten.
Ze brengen je in contact met de steun van jouw spirituele lijn en geven daarmee weertoegang tot jouw unieke diepere weten.

Een gevoel wat mensen omschrijven als ze het ritueel doen is dat het de polariteiten in henzelf worden uitbalanceert en er daarmee een veld opent dat verbonden is met de bron, waar het leven goed is. Je ontvangt dieper de kracht die uitgaat van jouw eigen bloedlijn, wat je nog meer thuis en op je plek laat komen, verbonden met de aarde.

Het krachtige van dit ritueel is dat het zich precies afstemt en in werking zet wat je nu
te transformeren hebt en nodig hebt precies in dit moment van jouw ontwikkeling.
Dat maakt dat het ritueel doen elke keer anders is en met je mee evolueert in het
beoefenen. Ik zelf ken geen krachtigere manier dan deze vorm, die je zo diep in de
innerlijke alchemie brengt en transformatie geeft aan precies dat wat nodig is in het
moment.

Daarnaast is mijn ervaring dat je door het ritueel een krachtiger veld krijgt. Waarbij
je steeds meer aantrekt wat passend is bij jou als ziel. De spirit kan veel krachtiger
door jou heen werken. En het licht waar jij mee verbonden bent verbindt zich dieper in de innerlijke ruimte van je lijf. Afstemming en synchroniciteit worden zo meer onderdeel van het dagelijks leven.

Juist in tijden van crisis bv. zoals Corona helpt deze manier je om elke keer de
gedachtes en emoties die opgeroepen worden weer uit te balanceren en in het
midden te komen. Waarbij je jouw frequenties verhoogt en uit oude reacties en
gedachtepatronen kan stappen. Hierdoor kan je neutraal en helder naar de situatie
kijken en oud karma laten gaan.

De founders van het levenskracht ritueel zijn Dirk Oellibrandt en Katrien Laurens. Ik ben hen zeer erkentelijk en dankbaar voor dit ritueel en het vertrouwen dat ik heb gekregen om dit door te mogen geven. Jij bent van harte uitgenodigd het levenskracht ritueel met mij te gaan ontdekken en daarmee bij te dragen aan je eigen evolutie en dat van deze planeet.

Inhoud: 

 

 • 6 bewegingen leren
 • Ervaringen delen
 • Initiatie in het intelligentie-veld
 • Geluiden gemanifesteerd door energiemeester Tareth die het effect van de beweging versterken
 • Meditatie
 • Achtergrond ritueel en de symbolen
 • Bewustzijnsshifts
 • Oefeningen die aansluiten op wat de groep nodig heeft in het moment
 • (Zelf)heling

 

Praktische informatie

Data: vrijdag 29 en Zaterdag 30 Oktober 2021  (10.00-17:30)
Locatie: Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II 3051, Rotterdam, Centrum Academ

Kosten: € 248
Opgeven onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer. via
Ronald Snel

 

Voorwaarde:
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.


Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

Vrouwengrond

Dit is een workshop van 2 dagen in Rotterdam. Het is een basistraining die je terug brengt naar jouw vrouwengrond.

Je gaat jouw vrouwelijke wortels opschonen en weer bedding en plek vinden om te rusten in jezelf. Jezelf gedragen voelen door het grotere veld van vrouwelijke kracht. Je zenuwstelsel tot rust laten komen zodat er zachtheid en ontspanning in jouw systeem kan ontstaan.

Het vraagt cultivatie en beoefening om een vruchtbare grond, je lijf als veilige basis te ontwikkelen. Zodat je thuis bent in je vrouw-zijn. De bron van jouw vrouwelijke kracht vind je in je bekken en je seksuele organen.

Je leert je hart bedding te geven in je bekken. Wat betekent dat je jouw hart ontspannen en in verbinding kan houden, ook als het spannend wordt. De hoeveelheid prikkels en de druk van leven leer gronden door aanwezig te zijn in je bekken. Dit met een zachte blik naar jezelf.

Je opent en de levensstroom kan door je heen stromen. Dit geeft een gevoel van overvloed en levendigheid. Je leert weer de intensiteit en schoonheid van Leven toe te laten. Zodat de kracht vanuit de diepte onderdeel kan zijn van je systeem. We ontwikkelen zowel zachtheid als kracht zodat er een gezond yin ontstaat. Je voelt jezelf gedragen, zachtmoedig, gesteund en vol overgave aan het Leven.

In deze training doen we oefeningen met de 5 natuur-elementen om je lijf te openen en seksuele energie te laten stromen. Zodat je meer ontspanning en een diepere staat van zijn in je dagelijks leven ervaart. We ruimen oude patronen en emoties op waardoor je meer in het nu aanwezig kan zijn en je weer contact krijgt met jouw basis als vrouw.

We maken o.a. gebruik van qi qong, lijfwerk, meditatie, (buik)massage, deelrondes, energiewerk, yoga, ademhaling, levenkrachtritueel, bloedlijn opschonen

 

Inhoud:

Vrouwenlijke wortels

Verbinding tussen baarmoeder en hart

Contact maken met het yin in jezelf

 

Wat leer je?

 

 • oefeningen om jezelf te aarden
 • spanning om te zetten naar vitaliteit
 • voelen vanuit jouw lijf
 • vrouwelijke kwaliteiten ontwikkelen
 • meer balans
 • zelfliefde
 • aanwezigheid in vrouwelijke organen en bekken
 • soepele onderrug (steun van je voorouders)
 • betere vertering (fysiek, emotioneel en mentaal)
 • bedding en veiligheid in jezelf
 • grenzen
 • je eigen ruimte en plek aannemen
 • jouw drie energiecentra verbinden

 

Praktische informatie

Data: vrijdag 8 en zaterdag 9 Oktober 2021 10.00u tot 17.30u

Locatie: Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II, Rotterdam, Centrum Academ

Kosten:  248 euro

Opgeven: met vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer

via Ronald Snel

 

Voorwaarde:
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.


Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

2 Daagse – Deep Dive practice days

 

2 Daagse – Deep Dive practice days met Dirk Oelibrandt in Rotterdam

De Deep Dive gaat over het ervaren en ontwaken van het ware lichaam.

Een van de grootste illusies op het spirituele pad is het idee dat we allemaal vastzitten in de 3e dimensie en moeten evolueren naar de 4e en 5e om vrije wezens te worden. Dit idee zet je aan tot een eindeloze zoektocht in steeds hogere frequenties, maar steeds verder weg van de aarde, het fysieke lichaam, het goddelijke vrouwelijke principe en … de plek die ‘Leven’ voor jou heeft uitgekozen.

Alchemie Van Bodywork is de kunst van bewust aanraken, voortgekomen uit wat lichaamswerk in oorsprong is. Het begrijpen van deze oorsprong opent een vaak vergeten bron van vrouwelijke vitaliteit, die sluimert in de duisternis van het lichaam.

De moeiteloze manier om deze vitaliteit te ontwaken is door de grote moeder (vertegenwoordigd door de aarde) te vragen ons te omhelzen. We doen dit door stil en volledig aanwezig te zijn in haar vitale duisternis, waar het ware licht en leven constant geboren worden.

Moderne mensen kunnen niet wegzakken in de duisternis, omdat ze al hun angsten en illusies hebben opgeslagen op een mysterieuze plek die bekend staat als de onderwereld. Oude alchemiemeesters van tradities over de hele planeet wisten dat het principe van leven dat zich in het bestaan manifesteert, werkt doordat yang wordt omarmd door yin. Zonder volledig aanwezig te zijn in het yin, wordt het leven gecompliceerd en oppervlakkig. Het is het grote drama van deze tijd. De meeste moderne mensen zijn als verloren spermacellen die de wereld inzwemmen zonder enige herinnering aan het ei.

Deze tweedaagse: ‘Alchemy Van Bodywork – The Deep Dive Practice Days’.Tijdens deze 2 dagen zullen we de rijke materie van de online initiaties die in ‘The Deep Dive Initiaties 1 en 2’ zijn aangeraakt verder exploreren en verdiepen.

We doen dit op aan de hand van:

 • Krachtige ‘Innerlijke Alchemie’ meditaties.
 • Een sterk ‘Ancestraal bewustzijnsveld’ en ook een ondersteunend, fysiek voelbaar ‘groepsveld’ dat het gemakkelijker maakt om de ‘Vital Darkness’ en de ‘Source of Vitality’ te ervaren, te verdiepen en te integreren in je bewustzijn.
 • Hands on’ oefeningen op je eigen lichaam om naast de mentale bewustzijnsingang ook de fysieke of aanrakingsingang te oefenen.  Een perfecte opstap naar werken met anderen.
 • Levenskrachtritueel bewegingen die je helpen om het bewustzijnsveld te ervaren en versterken.
 • Informatie/intelligentie die tijdens deze dagen in het veld is.

Kortom: het wordt een intens ervaring waar we enorm veel zin in hebben!

Wat is er nodig om mee te doen:

Om deel te nemen aan deze ‘Practice Days’ is het nodig dat je op zijn minst initiatie 1 van ‘The Deep Dive’ doorlopen hebt. Indien je de initiaties nog niet hebt dan kan je ze hier aanschaffen.

Praktische informatie

Data: Zaterdag 28 en Zondag 29 Augustus 2021
Locatie: Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II 3051, Rotterdam, Centrum Academ

Kosten: € 258

Trainer: Dirk Oelibrandt
Opgeven onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer.
Ronald Snel

Voorwaarde Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

 

 

 

2 Daagse Levenskracht Ritueel

Dit ritueel is een bewegingsvorm die je in contact brengt met de oorsprong van leven.

Er wordt gebruik gemaakt van symbolen en geometrische vormen die je als het
ware weer afstoft in jouw energieveld en verbindt met je lijf. Zo kan de kennis van
wat leven is en hoe dit van nature zich toont weer vrij door je heen stromen.

Het levenskracht ritueel verfijnt jouw energiesysteem en versterkt je helder voelende vermogens, waardoor je steeds beter ervaart wat er wel en niet klopt in je leven. Je bewustzijn groeit waardoor je niet anders kan dan je verantwoordelijkheid hiervoor nemen. Dit ritueel nodigt je uit te leven naar wie jij in je kern ten diepste bent. En is daarmee een spirituele beoefening.

Je zou kunnen zeggen dat alles vibratie is en elke vibratie een bepaalde frequentie
is. De geometrische vormen die we met de bewegingen in het ritueel maken, zijn terug te vinden in de natuur en oorsprong van leven (zoals in elke cel van ons lichaam.) Deze frequenties van geometrie brengen je terug naar wat leven in de oorsprong is. En filteren alle ruis en disbalans uit jouw systeem.

De symbolen zijn sleutels om jouw eigen kennis en weten te ontsluiten.
Ze brengen je in contact met de steun van jouw spirituele lijn en geven daarmee weertoegang tot jouw unieke diepere weten.

Een gevoel wat mensen omschrijven als ze het ritueel doen is dat het de polariteiten in henzelf worden uitbalanceert en er daarmee een veld opent dat verbonden is met de bron, waar het leven goed is. Je ontvangt dieper de kracht die uitgaat van jouw eigen bloedlijn, wat je nog meer thuis en op je plek laat komen, verbonden met de aarde.

Het krachtige van dit ritueel is dat het zich precies afstemt en in werking zet wat je nu
te transformeren hebt en nodig hebt precies in dit moment van jouw ontwikkeling.
Dat maakt dat het ritueel doen elke keer anders is en met je mee evolueert in het
beoefenen. Ik zelf ken geen krachtigere manier dan deze vorm, die je zo diep in de
innerlijke alchemie brengt en transformatie geeft aan precies dat wat nodig is in het
moment.

Daarnaast is mijn ervaring dat je door het ritueel een krachtiger veld krijgt. Waarbij
je steeds meer aantrekt wat passend is bij jou als ziel. De spirit kan veel krachtiger
door jou heen werken. En het licht waar jij mee verbonden bent verbindt zich dieper in de innerlijke ruimte van je lijf. Afstemming en synchroniciteit worden zo meer onderdeel van het dagelijks leven.

Juist in tijden van crisis bv. zoals Corona helpt deze manier je om elke keer de
gedachtes en emoties die opgeroepen worden weer uit te balanceren en in het
midden te komen. Waarbij je jouw frequenties verhoogt en uit oude reacties en
gedachtepatronen kan stappen. Hierdoor kan je neutraal en helder naar de situatie
kijken en oud karma laten gaan.

De founders van het levenskracht ritueel zijn Dirk Oellibrandt en Katrien Laurens. Ik ben hen zeer erkentelijk en dankbaar voor dit ritueel en het vertrouwen dat ik heb gekregen om dit door te mogen geven. Jij bent van harte uitgenodigd het levenskracht ritueel met mij te gaan ontdekken en daarmee bij te dragen aan je eigen evolutie en dat van deze planeet.

 

Inhoud: 

 

 • 6 bewegingen leren
 • Ervaringen delen
 • Initiatie in het intelligentie-veld
 • Geluiden gemanifesteerd door energiemeester Tareth die het effect van de beweging versterken
 • Meditatie
 • Achtergrond ritueel en de symbolen
 • Bewustzijnsshifts
 • Oefeningen die aansluiten op wat de groep nodig heeft in het moment
 • (Zelf)heling

 

Praktische informatie

Data: Vrijdag 25 juni & Zaterdag 26 Juni (10.00-17:30)
Locatie: Rotterdam, Centrum Djoj,
Kosten: € 240
Opgeven onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer.
Brechtje Schoofs 

 

Voorwaarde:
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.


Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

 

 

 

Jaartraining: De Onsterfelijke Vrouw, bewoon je bekken verbonden met je hart

Online Brochure met meer beeld en informatie

De jaartraining De Onsterfelijke vrouw is bedoeld omjouw ziel te verbinden met je lichaam. Het onsterfelijke deel van jou komt in je lijf, zodat jij de hemel op aarde kunt creëren.

 

Veel vrouwen zijn hun grond, hun basis, bron kwijtgeraakt. Ze zitten meer in hun hoofd dan in hun lijf. Met als gevolg dat ze leeglopen, niet goede grenzen kunnen aangeven en vitaliteit verliezen. Een goede basis van je vrouw-zijn heb je nodig om een kleurrijke, weelderige en vruchtbare tuin in jezelf te creëren. Jouw verfijnde kwaliteiten kunnen pas werkelijk tot bloei komen wanneer je goed geaard bent. Deze basis in je lichaam is als de wortels van een boom: zonder wortels valt ze om en krijgt ze niet de noodzakelijke voeding.

Het geeft rust in je hoofd als je aanwezig bent in je bekken en je buik. De stroom van prikkels en ervaringen hebben een plaats om te landen, waardoor je meer plezier en levenslust gaat ervaren. Je ontwikkelt meer vitaliteit en het vermogen om te genieten. Verkrampingen in je seksuele organen kunnen smelten en ontspannen. Als je lijf open en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe energieën belichamen en komt de hemel op aarde

 

Werkvormen

In deze training gaan we aan de slag met seksuele vitaliteit Chi Kung, alchemistische massage en energiewerk, sensuele yoga flow, activatie van kosmisch sterrenlicht in je lijf, openen van poorten naar oude kennis van jouw spirituele lijn en bloedlijnen, vervolgens deze in jouw samen te brengen. Leren rusten bij jouw vrouwelijke voorouders en andere vrouwen, yin meditaties, jade ei inwijdingen, delen vanuit baarmoeder-hart verbinding, heling van jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke pool, familieopstellingen via het lijf en tenslotte dans om het vrouwelijke te belichamen.

 

Onsterfelijkheid

Als vrouwzijn jouw lichaam en de seksuele/levensenergie buitengewoon belangrijk op jouw pad van ontwikkeling. Als vrouw geboren zijn betekent dat de yin pool jouw basis is en dat van hieruit jouw ontwikkeling begint.

We spelen in de jaartraining met yin en yang. Dit zijn de symbolen voor de twee tegengestelde krachten in het universum. De aardse vrouwelijke kracht (yin) en de hemelse mannelijke kracht (yang) die elkaar aanvullen en beïnvloeden. De krachten staan niet tegenover elkaar, maar streven naar een volmaakt evenwicht. Jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke wordt in evenwicht gebracht, wat zorgt voor alchemie en je weer terug laat gaan naar jouw onsterfelijke essentie. We transformeren door alchemie oude patronen in onszelf, zodat jouw onsterfelijke deel, de essentie van wie jij bent, belichaamd wordt.

 

Seksuele-levensenergie

Voor wie het belangrijk is: seksuele energie heeft veel minder met seks te maken dan je misschien denkt.We hebben vaak een beperkt idee van seksuele energie. In deze training kijken we naar seksuele energie als de energie waardoor je leeft, de basis van het leven. Je bent ontstaan door dat je vader en moeder gevreeën hebben. Door deze energie werd jij gecreëerd en kon je lijf groeien, het is de energie waardoor je leeft. De natuur zit vol van seksuele energie die zich vermeerdert en jonge knoppen in de bomen tot bloei laat komen. Het is als de sappen die door een boom stromen in de lente waardoor de jonge bladeren kunnen groeien. Seksuele energie is dus basis voor groei en leven. Zonder seksuele energie stopt het leven. Weer beschikking krijgen over jouw volledige seksuele energie, is beschikking krijgen over jouw (levens)kracht. Zo word je weer vitaal en vol leven, zoals het natuurlijk hoort. We transformeren daar waar jij het leven nog tegenhoudt in jezelf. Dat je er fijner van gaat vrijen kan een bijeffect zijn maar is niet het doel.

 

Innerlijke Alchemie

Dit is het vermogen om oude patronen te transformeren. Dat wat jou belemmert om meer contact te maken met je lichaam en meer te incarneren, ga je transformeren. Dit proces zorgt ervoor dat jij goud kan maken van je leven. Door hart en bekken weer te laten stromen, kan jouw seksuele energie, die de drager is van jouw bewustzijn, jou voeden. Zodat je jouw hogere staten van bewustzijn niet alleen ervaart als je op een meditatiekussen zit, maar ook als je in de Ikea staat of een week bij je ouders bent.

Je onsterfelijkheid blijft dus niet alleen een spiritueel concept, maar verbindt zich met jouw lichaam en daardoor met het dagelijks leven. Je brengt de hemel op aarde, en geeft handen en voeten aan je zielsbestemming. Deze jaartraining is een krachtige transformatie voor de rest van je leven, die de relatie met het leven en de wereld om je heen drastisch zal veranderen. Je brengt jezelf in lijn met wat jij te doen hebt hier op aarde.

 

De jaartraining omvat 7 weekenden met de volgende thema’s:

1e-weekend Kuan Yin

Ervaar, via het lijf, de onschuld van jouw seksuele stroom tussen hart en bekken. Deze stroom brengt je terug bij je liefde, zachtheid en ontvankelijkheid. Je ervaart de steun in jezelf en van andere vrouwen door een gevulde en ontspannen onderrug en door samen oefeningen te doen in het leren durven leunen en steunen bij andere vrouwen. We werken met verschillende massages om het bekkengebied te openen.

 

2e-weekend Alchemie

Initiatie die je in verbinding brengt met je oorsprong. Voorbij het trauma de kwaliteiten en steun van de familie en spirituele lijn weer gaan ontvangen. Dit opent de poorten van occulte kennis in jezelf, verbonden met je lijf. Deze hulpbronnen samenbrengen, geeft een krachtige bewustzijnsshift en verhoging van je energiepeil. Je brengt de hemel in je lijf en je intuïtie neemt sterk toe.

 

3e-weekend Psoas en de (voor)ouders

Dit weekend zak je dieper in jouw oervertrouwen. We doen fysieke/energetische oefeningen voor de psoas en nemen het lijf als ingang voor een familieopstelling van deze diepliggende spier.

 

4e-weekend Botten en incarneren

Incarneer in je lijf en neem jouw plek op aarde aan. Veranker dieper in je botten. Laad je op tot diep in het bot met kosmische- en aarde-energie. Door je geboortenaam op te schonen en je kwaliteiten aan te nemen, kom je op jouw plek.

 

5e-weekend Seksuele stroom via je moeder

De eerste vrouw in ons leven, onze moeder, maakte diepe indruk. Haar dromen, haar oordelen, haar liefde en haar angsten over vrouw-zijn, zijn bewust en onbewust bij ons binnen gekomen. Zij is de poort naar jouw lijf en seksualiteit. Je maakt in dit weekend een nieuwe imprint. Je transformeert wat je bij haar gemist hebt, zodat jouw emotionele relatie met haar niet meer in de weg staat om in je lijf te komen en de vrouwelijke kracht te ontvangen. Je leert de kracht van jouw vrouwelijke familielijn te ontvangen zonder het trauma en opent je navel en buik, waar je voeding van jouw moeder ontving. Via buikmassage zak je dieper in je bekken en open je jouw innerlijke aarde.

 

6e-weekend Yoni-yoga

We gaan de poort van onze vagina en de donkerte van onze baarmoeder binnen: daar waar onze innerlijke wijsheid aanwezig is en de bron die ons vrouw-zijn voedt. We doen een jade ei-inwijding en gaan de 5 elementen in je lijf ervaren.

 

7eweekend Drakenkracht

De draak is een sterke drager en verbinder tussen de fysieke en de energetische wereld. Met zijn uitbottende energie (het positieve vermogen van woede) ruimt deze oerkracht obstakels uit de weg die jouw groei belemmeren. Contact maken met jouw drakenkracht helpt je om je ruimte in te nemen en je te vullen met vitaliteit. Ga staan in jouw aantrekkelijkheid als vrouw en vier het innerlijk huwelijk van jouw vrouwelijke en mannelijke pool.

(Volgorde weekenden onder voorbehoud)

Over Brechtje Schoofs

“Mijn missie met deze jaartraining is om jou je vrouwelijke intelligentie weer terug te laten vinden in jezelf.  De oude wijsheden, die vroeger van moeder op dochter werden doorgegeven, weer toe te laten als krachtbron en deze volledig te belichamen in je lijf.”

Brechtjes kwaliteiten zijn zacht, speels, verfijnd, eerlijk en oprecht.

Met liefde weet ze de vinger op de pijnlijke plek te leggen en je uit te nodigen een nieuwe beweging te maken om dichter bij je essentie te komen.

Brechtje is een taoïstisch alchemist met een grote liefde voor bodywork. Sinds 2001 heeft ze haar eigen praktijk voor 4-Dimensionale massage behandelingen en geeft trainingen om buik en bekken te bewonen in verbinding met het hart.Ze weet met veel gevoel voor veiligheid en kennis van trauma mensen hierin te begeleiden. Ze leert je hoe je jouw levensenergie weer vrij kunt laten stromen en kunt cultiveren, zodat er meer vitaliteit ontstaat. Ze nodigt je uit om de hogere vibraties te verankeren in je lichaam. Dit maakt het leven opener, lichter en speelser met een diep geworteld weten en aanwezig zijn. Je gevoeligheid en kwetsbaarheid krijgt bedding.

Deelnemers uit eerdere trainingen geven aan dat Brechtje het vermogen bezit om nauwkeurig en afgestemd mensen te begeleiden om zichzelf van binnenuit te ervaren. Ze heeft haar eigen weg afgelegd om meer geaard te zijn en in haar lichaam te komen, en dat maakt dat ze anderen de weg terug naar hun basis kan wijzen.

 

Wat geeft de jaartraining jou?

 

 • Je gaat je zowel ontspannen als bruisend van de energie voelen
 • Je wordt verliefd op jezelf, ook je onvolkomenheden mogen er zijn en je omhult je in een veld van liefde.
 • Je lichaam is gezonder en vrouwenkwalen verminderen.
 • Je bekken is je thuisplek, je hebt een anker en je draagkracht vergroot. Je bezit het vermogen om jezelf weer op te laden.
 • Je bekijkt de wereld vanuit een stevige aardse connectie, je transformeert angst of wantrouwen en daarmee laat je oude overtuigingen los, er ontstaat meer lichtheid in je leven en je voelt je geborgen.
 • Je versterkt je spirituele connectie, je opent voor grotere velden van steun en je kunt je vibratie hoog houden. Dit alles breng je in je lijf en veranker je daar.
 • Vol in je aantrekkelijkheid durven te gaan staan, je vrouwelijke energie niet meer inhouden of wegstoppen
 • Je eigen plek hier op aarde aannemen, waardoor je je minder snel laat afleiden door drama of gedoe, je kunt in je centrum blijven. Het spirituele trauma van hier niet thuis zijn verdwijnt.
 • Je kunt duidelijker je behoeftes voelen en uitspreken. Waar nodig geeft je jouw grenzen aan. Je zorgt beter voor jezelf en zet jezelf op nr. 1. Je leeft je eigen waarheid, waardoor jouw contact met anderen echter en oprechter wordt.
 • Je gaat de onschuld van je eigen seksuele stroom ontdekken. Je laat oude overtuigingen over seksualiteit los, ook die je van je ouders hebt meegekregen.
 • Je gevoel van steun vergroot, waardoor je meer kunt ontvangen en een gevoel van overvloed krijgt, waardoor je dit ook aantrekt in je leven. Je opent je voor de liefdesstroom.
 • Je kunt steeds meer vertrouwen dat wat voor jou niet klopt, je van binnenuit kan aangeven, waardoor er een grotere overgave aan het leven ontstaat. Je laat je instinct toe waardoor een gevoel van veiligheid ontstaat.De rauwheid en het dierlijkheid in jezelf ben je niet meer bang voor, maar geeft je stevigheid.

 

Inbegrepen in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw

 

 • 14 workshopdagen de diepte in
 • Online livestream tussen de bijeenkomsten met healings, meditaties en oefeningen
 • Sister-cirkel intervisie groepjes om tussen door te oefenen
 • 10% korting op 4-dimensionale massage behandelingen
 • Intakegesprek per telefoon, Skype of live
 • Transformatie huiswerk voor thuis
 • Persoonlijk mail of telefonisch contact voor support of feedback waar nodig.
 • Je word lid van online community op facebook
 • Je ontvangt je eigen mungbonen zakje, borstmassage olie

 

 

Deze brochure geeft een uitgebreide toelichting en inzicht in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw en wat deze training je kan brengen. Mocht je je echter herkenning in een of meerdere van onderstaande punten dan is de jaartraining De Onsterfelijke vrouw nog niet iets voor jou:

 

– Als je het onprettig vindt om aangeraakt te worden.

– Contact met een groep en anderen nog te spannend vindt.

– Je nog niet wilt delen met anderen wat er in je leeft.

– Geen commitment kan geven om zeker 80% van de tijd aanwezig te zijn.

 

Datums:

za 6 en zo 7 Februari 2021 Centrum Djoj, Rotterdam

 

za 6, zo 7 maart 2021 Centrum Djoj, Rotterdam

 

3 za,4 zo April 2021 Centrum Djoj, Rotterdam

 

29 za, 30 zo Mei 2021 Centrum Djoj Rotterdam

 

za 18. zo 19 September 2021 Centrum Djoj Rotterdam

 

za 16 en zo 17 Oktober 2021 Centrum Djoj, Rotterdam

 

za 13 en 14 November 2021 Centrum Djoj, Rotterdam

 

 

 

 

 

zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
zondag 10.00 tot 17.30 uur

 

Investering:

Vroegboekprijs tot en met 31 December 2020:

De Onsterfelijke vrouw € 1920,- incl 21 % btw
In termijnen: 4 x € 560,-

inschrijfkosten: € 350,-

Prijs na 1 Januari 2021:

De Onsterfelijke vrouw: € 2300,- incl 21 % btw
In termijnen: 4 x € 640,-

inschrijfkosten: € 350,-

lunch en thee en koffie,Centrum Djoj:

6 weekenden: €156 ,-

1 weekend potluck

Opgeven: onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer.

Bij: Brechtje Schoofs info @brechtjeschoofs.nl

 

 

Voorwaarde: Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 350 euro inschrijfkosten.