4 Dimensionale Massage

Waarom sensualiteit alles te maken heeft met geaarde hooggevoeligheid

| 3 reacties

Graag vertel ik jou wat sensualiteit en hooggevoeligheid met elkaar te maken hebben. Ooit deed ik een oefening waar in een meditatie je kernkwaliteit naar boven kwam. Sensualiteit was mijn kernkwaliteit. Ik schrok me rot. Probeerde nog een ander woord naar boven te krijgen maar dit was het woord wat maar bleef opkomen. Ik kreeg bij sensualiteit allerlei voorstellingen maar kon ze niet koppelen aan mezelf. Wat nog erger was: na de meditatie moest ik ten overstaande van de groep mannen zeggen wat mijn kernkwaliteit was. De ontvangers moesten dan aangeven of ze je geloofden. Ik kon wel door de grond gaan. Ik durfde sensualiteit niet aan mezelf te verbinden. Ik was bang om mijn eigen sensualiteit te tonen. Het zette me wel aan om te gaan onderzoeken wat het woord sensualiteit nu werkelijk betekende voor mij. Hoe kon ik dit leven? Ik ontdekte dat het gekoppeld was aan mijn gevoeligheid, verbonden met mijn lijf en instincten. In deze video vertel ik je verder over mijn inzichten en krijg je als extra een meditatie cadeau om jouw zintuigen te gronden in je lijf.

Voel je vrij om op mijn blog een reactie achter te laten met jouw ervaring. Je krijgt altijd antwoord.

Nog meer leren? In de lessen serie “Thuis in je vrouw zijn” leer je nog meer je bekken bewonen. Waardoor je geaard en vitaler wordt. Schrijf je nu in voor de gratis proefles.

3 reacties

 1. To the point Brechtje
  Wil jij me leren om helemaal in mijn centrum te blijven…idd te Verankeren met mijn senses.
  Ik hereken het van alleen maar bovenin je lichaam te Voelen..tis dat ik menstruatie heb ..Deze helpt me ook Altijd om mijn buik te Voelen..
  Of als ik vaker voel dat ik vanuit mijn buik moet lachen..of een warm blij gevoel…tis nog heel fragiel Voelbaar voor mij..

  Liefsss Tessa.

  • Hoi Tessa, dank voor je reactie! Inderdaad je menstruatie is inderdaad aardend. En je voelt heel goed. Lachen is een heerlijke buik massage. Mooi dat je er contact mee hebt. Vandaar uit kan je het stap voor stap uitbreiden šŸ™‚

 2. Hoi Klazine,
  Dank voor je persoonlijke bericht. De proefles in dinsdag avond 20 September. Het is zeker te transformeren. Maar hoe snel en welke stappen daarvoor nodig zijn is voor ieder verschillend. Soms kan dan behandeling die helemaal afgestemd is op jou proces handig als er nog veel weerstand en angst is. Soms zijn de lessen dan nog iets te intens. Welkom om te voelen wat voor jou klopt.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.