4 Dimensionale Massage

Vrouwengrond

Dit is een workshop van 2 dagen in Rotterdam. Het is een basistraining die je terug brengt naar jouw vrouwengrond.

Je gaat jouw vrouwelijke wortels opschonen en weer bedding en plek vinden om te rusten in jezelf. Jezelf gedragen voelen door het grotere veld van vrouwelijke kracht. Je zenuwstelsel tot rust laten komen zodat er zachtheid en ontspanning in jouw systeem kan ontstaan.

Het vraagt cultivatie en beoefening om een vruchtbare grond, je lijf als veilige basis te ontwikkelen. Zodat je thuis bent in je vrouw-zijn. De bron van jouw vrouwelijke kracht vind je in je bekken en je seksuele organen.

Je leert je hart bedding te geven in je bekken. Wat betekent dat je jouw hart ontspannen en in verbinding kan houden, ook als het spannend wordt. De hoeveelheid prikkels en de druk van leven leer gronden door aanwezig te zijn in je bekken. Dit met een zachte blik naar jezelf.

Je opent en de levensstroom kan door je heen stromen. Dit geeft een gevoel van overvloed en levendigheid. Je leert weer de intensiteit en schoonheid van Leven toe te laten. Zodat de kracht vanuit de diepte onderdeel kan zijn van je systeem. We ontwikkelen zowel zachtheid als kracht zodat er een gezond yin ontstaat. Je voelt jezelf gedragen, zachtmoedig, gesteund en vol overgave aan het Leven.

In deze training doen we oefeningen met de 5 natuur-elementen om je lijf te openen en seksuele energie te laten stromen. Zodat je meer ontspanning en een diepere staat van zijn in je dagelijks leven ervaart. We ruimen oude patronen en emoties op waardoor je meer in het nu aanwezig kan zijn en je weer contact krijgt met jouw basis als vrouw.

We maken o.a. gebruik van qi qong, lijfwerk, meditatie, (buik)massage, deelrondes, energiewerk, yoga, ademhaling, levenkrachtritueel, bloedlijn opschonen

 

Inhoud:

Vrouwenlijke wortels

Verbinding tussen baarmoeder en hart

Contact maken met het yin in jezelf

 

Wat leer je?

 

 • oefeningen om jezelf te aarden
 • spanning om te zetten naar vitaliteit
 • voelen vanuit jouw lijf
 • vrouwelijke kwaliteiten ontwikkelen
 • meer balans
 • zelfliefde
 • aanwezigheid in vrouwelijke organen en bekken
 • soepele onderrug (steun van je voorouders)
 • betere vertering (fysiek, emotioneel en mentaal)
 • bedding en veiligheid in jezelf
 • grenzen
 • je eigen ruimte en plek aannemen
 • jouw drie energiecentra verbinden

 

Praktische informatie

Data: vrijdag 8 en zaterdag 9 Oktober 2021 10.00u tot 17.30u

Locatie: Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II, Rotterdam, Centrum Academ

Kosten:  248 euro

Opgeven: met vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer

via Ronald Snel

 

Voorwaarde:
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.


Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

Reacties gesloten.