4 Dimensionale Massage

Proef alchemie – Open dag – 10 september

Ben jij benieuwd naar een belichaamde manier van spiritualiteit?

Ben jij benieuwd naar een belichaamde manier van spiritualiteit? Je kent ons misschien van horen zeggen, de socials of de website en wat je leest spreekt je aan. Maar hoe werkt jullie methode van zelfrealisatie precies? Wat houdt die alchemie nu precies in? Je hebt behoefte aan contact in levende lijven. Een ervaring, zodat je een gevoel en beeld krijgt, wat je bij een training van ons kan verwachten.

Wees welkom om te Proeven van Alchemie

Ga ervaren naar aanleiding van een inspirerend programma, vol demonstraties, meditaties, heilige geometrie, vrouwenwerk, bodywork en yoga. Voel wat dit veld voor je kan betekenen. Brechtje Schoofs en Ronald Snel zijn de gastvrouw en -man die je meenemen in een alchemistisch bad. Er zijn studenten, assistenten en trainers aanwezig om hun ervaring met je te delen en er is gelegenheid om vragen te stellen. Daarmee kun je de sfeer van de alchemie van ons centrum; Life Projects Nederland proeven.

Praktisch

Datum: zondag 10 september 2023

Tijd: 13:00 tot 17:00. Vanaf 12.30 kan je binnen om aan te komen met een kop thee.

Het programma

Het programma start om 13.00 en loopt door tot ongeveer 17.00. Vanaf 12.30 ben je welkom. Het is een volledig programma, dus later komen kan helaas niet. Er is mogelijkheid in het programma voor het stellen van vragen. Na afloop is er tijd om nog een drankje te nuttigen.

Investering
Gratis.

Locatie
Cursuscentrum Academ – Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II 3051 GE Rotterdam

Aanmelden
Je dient je vooraf per mail aan te melden bij Ronald: 
Hou er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen zijn. Dus is het fijn, als je niet komt, jezelf via de mail weer af te melden. Zo maak je een andere persoon blij met je plek.Reacties gesloten.