4 Dimensionale Massage

Pijn bij het vrijen

Vroeger kon ik heerlijk vrijen en dan na een tijdje opeens begon mijn vagina zich steeds vaker bij vrijen te sluiten. Het vrijen deed pijn. Zoals veel vrouwen schaamde ik mezelf en voelde ik me te kort schieten. Maar nu terug kijkend naar wat er werkelijk gebeurde, is dat mijn lijf een grens aangaf. Ik wilde te snel met mijn hoofd en luisterde niet naar mijn lijf. Mijn vagina was niet klaar. Nog niet geopend.

Zoveel vrouwen, net als ik toen zijn gedissocieerd van hun lijf. Waardoor ze zonder dat ze het door hebben over hun eigen grenzen gaan bij het vrijen. Net zoals de keren dat je misschien dronken was en/of heel onbewust met iemand vree. Je lijf slaat dat op en bouwt een pantser op. Waardoor er zeker in het bekken gebied spanning ontstaat. Je lijf voelt zich onveilig omdat het de ervaring heeft dat er niet geluisterd wordt.

Dit grens overschrijdend gedrag doen we als vrouwen, dus vaak bij onszelf ook. Omdat we niet geleert hebben naar ons lijf te luisteren. Er is zoveel kramp collectief rond seksualiteit. En haast iedereen heeft via ouders al een verkrampte imprint mee gekregen over seksualiteit. Ik voel het als mijn missie en passie om vrouwen weer in contact te laten komen met de heilige grond van hun seksuele organen. De pantsers te laten smelten en op cel niveau een nieuwe imprint te maken. Zodat er basis veiligheid in jezelf ontstaat.

Dat dit heel veel effect heeft op jouw seksualiteit is heel mooi maar het reikt veel verder dan dat. Het gaat over jou levensenergie kunnen toelaten. Seksuele energie heeft alles te maken met jouw vitaliteit. Levenslust is de drager van ons bewustzijn. Zonder seksuele energie zou je niet bestaan. Onze seksualiteit en instinctieve deel is onze basis. Zonder die basis is er geen veiligheid in jezelf. Daar waar we deze onderdrukken kunnen we de volheid van het leven niet meer door je heen kan laten stromen. De onschuld van jouw seksuele stroom weer toelaten helpt je om meer van het leven te genieten. Zo kan een kopje thee drinken een ervaring vol sensaties worden. Heb jij geen last meer van overweldigd worden door de prikkels van alle dag, maar heb je een basis, je bekken waar dit kan landen. Is je seksualiteit gegrond en geworteld dan heb je een gezonde ik-kracht. Wat zorgt dat je jouw grenzen kan voelen zodat je daarnaar kan luisteren en je daardoor ook kunt overgeven aan de flow van het leven.

Reacties gesloten.