4 Dimensionale Massage

visie 4 dimensionale massage

Mijn ervaring is dat door een open lichaam het leven makkelijker door je heen stroomt en het een rijkere ervaring wordt. Door dieper in je lichaam te zakken wordt het makkelijker om met druk om te gaan , je staat ontspannender in het leven en bent aanwezig in wat je doet. Zoals je lichaam stroomt, stroomt je leven ook.

 

Met klachten geeft het lichaam ons een kans bewust te worden van wat we eerder niet konden horen en voelen. Door met meer aandacht te luisteren kunnen we leren horen wat het lichaam ons probeert te vertellen en daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam aanspreken.

 

Door het aanraken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau wordt er geluistert naar de dieper liggende oorzaak. Je krijgt de kans om de kramp waar je lichaam en geest aan gewend zijn geraakt te voelen en los te laten. Door naar de pijn toe te gaan krijgt het de ruimte en kan het ontspannen. Dit geeft uiteindelijk een gevoel van welzijn en vitaliteit.

 

Met de aanraking gaat de energie weer stromen en kan de oorspronkelijke kwaliteit tevoorschijn komen. Je maakt contact met jouw natuurlijke aard en het zelfhelend vermogen van het lichaam. Zo kun je ervaren wie je in essentie bent en expressie geven aan jouw potentieel.

 

Graag nodig ik je uit om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en steeds beter te leren horen wat je lichaam te vertellen heeft. Met plezier loop ik een stukje met je mee op deze weg en steun je in het dichter bij jezelf komen.