4 Dimensionale Massage

Lichaamswijsheid 5 Elementen yoga 15 april

Deze dag is veel meer dan een “gewone” yoga training. Deze yogavorm van 5 elementen yoga brengt je in contact met een diep aarde-bewustzijn. Het neemt je mee in het belichamen van de kennis van de aarde. Iets wat de meeste van ons vergeten zijn, maar bij ieder van ons aanwezig is en wakker gekust kan worden. Waar het bij veel yoga vormen blijft bij oefeningen. Gaan we deze dag en online training, diep in de ervaring van de natuur en jouw persoonlijke natuur.

In de bewegingen word je uitnodigt om geen ruimte te nemen in je lichaam, maar door dankbaarheid en het respecteren van je grenzen ruimte te ontvangen van je lijf. Vanuit zachtheid en zo min mogelijk je best doen, te smelten in de verschillende oefeningen. En dieper de frequentie van elk element in je wakker te maken. Het gaat niet om hoe de oefening er aan de buitenkant uitziet, maar over je interne ervaring.

Door het bewuste bewegen door 5 elementen kan je gaan ervaren waar er onbalans in je lijf zit. En bewust worden wat dit je spiegelt in relatie tot het leven zelf. Ze geeft je de mogelijkheid om voeding te ontvangen via de natuur elementen en daarmee weer in harmonie te komen.

De 5 elementen in beweging geven je feedback waar jij in het moment bent. En dat is meestal heel anders dan je hoofd denkt. Je word uit genodigd om via de 5 elementen yoga meer te gaan luisteren naar jouw lichaam wijsheid. Je lijf weer van binnenuit te gaan ervaren.

Het is een alchemistische vorm van yoga die jouw basis opent, jouw oorspronkelijke natuur weer laat stromen. Via het openen van de meridianen en daarmee worden de verschillende expressies van leven wakker gemaakt. Hoofd, hart en lichaam worden weer verbonden. Zodat onnodige gedachte en emoties neerdalen in de bedding van het lijf. Dit maakt je stiller en helderder.

Er ontstaat zo ruimte in je lijf zodat je een kookpot (open lichaam) hebt om de alchemie (transformatie) in plaats te laten vinden. Zo word je in een diepere staat van bewustzijn uitgenodigd.

Leren weer de aarde (lijf) te vertrouwen en te herbronnen in bron van leven. Maakt dat deze yoga vorm een zeer diepe wortel geeft in jouw levensenergie. Waardoor je vitaler en stromend wordt. Door patronen heen kan zinken naar een diepere laag in jezelf waar je thuis bent en rust vindt.

Praktische informatie

Data

  • Zaterdag 15 april aanvang. 10.00. Einde is rond 17.30. Live in Academ te Rotterdam.
  • Dinsdag 25 april, 9 en 23 mei zijn er online yoga lessen vanaf 10.00 te volgen (duur ongeveer 1,5 uur). Deze 3 lessen blijven online te zien t/m 31 mei.

Locatie
Cursuscentrum Academ – Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II – Rotterdam

Kosten:
€ 219,-

Opgeven
Onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk graag de juiste factuurgegevens mailen naar Ronald Snel:

Algemene voorwaarde
Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

Reacties gesloten.