4 Dimensionale Massage

Levenskracht Ritueel 2 daagse 15 en 16 september

Levenskracht Ritueel
Een taal voorbij woorden

Het Levenskracht Ritueel is een bewegingsvorm die je in contact brengt met de oorsprong van leven. De geometrie die we hiervoor gebruiken is een taal voorbij woorden.

Heilige geometrie die je terugbrengt bij de oorsprong van je natuur

In veel wijsheidsstromingen worden geometrische symbolen gebruikt die hun oorsprong hebben in de natuur. Door in het ritueel de symbolen te laten samensmelten met je energieveld, kan de kennis van wat leven is en hoe dit zich van nature toont weer vrij door je heen stromen.

Een ladder tussen de eenheid en je individualiteit

Het is de taal tussen jouw individualiteit en de eenheid. Hoe kan jij als levend wezen helemaal belichaamd zijn terwijl je ook verbonden bent met alles om je heen? In deze symbolen zitten vele lagen en het Levenskracht Ritueel geeft je een ladder om tussen de eenheid en je individualiteit heen en weer te reizen. Te ervaren dat jij leven bent en wat je nog tussen dat leven en jezelf in zet. Zodat er een transparantie ontstaat tussen jou als individu en de eenheid van leven. Je wordt dan het leven, een hogere belichaamde staat van bewustzijn.

De natuur van je eigen creaties ontdekken

Het Levenskracht Ritueel geeft een krachtige bewustzijns shift, waardoor je steeds beter ervaart wat er wel en niet klopt in je leven. Je bewustzijn en de ruimte tussen jou en de gebeurtenis groeit. Je krijgt daarmee steeds meer vrijheid om niet vanuit je oude ik te reageren, maar telkens terug te bewegen naar de oorspronkelijke vorm van wie je van nature bent. Dit ritueel nodigt je uit te leven naar wie jij in je kern ten diepste bent. En is daarmee een spirituele beoefening.

Gesteund zijn door een groter veld

De symbolen zijn sleutels om jouw eigen kennis en weten te ontsluiten. Ze brengen je in contact met de steun van jouw spirituele lijn en geven daarmee weer toegang tot jouw unieke diepere weten. De symbolen helpen je samen te smelten met de intelligentie van de hemel. Je ervaart dieper de kracht die uitgaat van jouw eigen bloedlijn, wat je nog meer op je plek laat komen, verbonden met de aarde.

De goedheid van leven ervaren

Een gevoel wat mensen omschrijven als ze het ritueel doen is dat het de polariteiten in henzelf uitgebalanceerd en er daarmee een veld opent dat verbonden is met de bron, daar waar het leven goed is. Zo kan je de eenheid achter de polariteiten gaan ervaren.

“Voor mij is het Levenskracht Ritueel een enorm krachtige manier om volledig in mijn oorspronkelijke vorm te komen, weer terug te komen bij mijn natuurlijke essentie.” Brechtje Schoofs

Een oneindige verdieping van de Alchemie

Het krachtige van dit ritueel is dat het zich precies afstemt op wat je nu te transformeren hebt en nodig hebt, precies op dit moment van jouw evolutie. Het ritueel zet in werking wat NU aan de orde is. Dat maakt dat het ritueel elke keer anders is. En het ook geen gewone set oefeningen is die je in één keer leert. Het verdiept door in een groep elke keer weer dieper onder de douche van het Levenskracht Ritueel te gaan staan. Door het ritueel zelf te doen en dan weer in een groep ontstaat een circulaire verdieping. Zo kunnen de symbolen en de alchemie oneindig verdiept worden.

Reviews:

Riet Loman, Qi gong docent

Het Levenskracht Ritueel is voor mij life changing.
Ik heb al vele trainingen mogen volgen maar door dit Levenskracht Ritueel kan ik nog beter bij mezelf blijven. Mijn hooggevoeligheid is er wel maar gaat niet meer met me aan de haal. Ik kan uit de emoties blijven. Voel me uitgelijnd. Verbonden met Aarde en Hemel.

Mirjam Diependaal, lichaamsgericht coach

 Ik ben al langer bezig met lichaamsgericht bewustzijnswerk, onder andere vanuit de DAO. Het Levenskracht Ritueel bij Brechtje heeft daarin een nog diepere laag geopend. Ik heb ervaren dat het Levenskracht Ritueel me ondersteunt om velden nog voller te voelen en te belichamen. De subtiele bewegingen, de geometrie en frequenties, het zet op een onzichtbare laag van alles in beweging. Een voller samenvallen met het Leven en te zien wat ik tussen mij en het leven heb ingezet. Er ontstaat een anker diep in mijn eigen kern om op terug te vallen, voorbij de dagelijkse dimensie, voorbij de dagelijkse vraagstukken en geraaktheden.

Praktische informatie

Data:
vrijdag 15  en zaterdag 16 september van 10.00 tot ongeveer 17.30.

Locatie:
In Rotterdam, precieze locatie volgt nog.

Kosten:
€ 273,-

Opgeven:
Onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en indien nodig voor zakelijk, graag de juiste factuurgegevens mailen naar Ronald Snel:

Algemene voorwaarde

Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken na aanmelding heeft afgemeld. Wij geven bij een wachtlijst de mogelijkheid voor vervanging van een door ons geschikt bevonden persoon. Zodat uw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

Als de trainer verhinderd wordt door een derde om de training voort te zetten is dit overmacht. De trainer is dan niet aansprakelijk. Wel zal deze zijn uiterste best doen om op een andere manier de training voort te zetten. Bv. door verplaatsing of online.

Reacties gesloten.