4 Dimensionale Massage

De onsterfelijke vrouw – jaartraining

De jaartraining De Onsterfelijke vrouw is bedoeld om jouw ziel te verbinden met je lichaam. Het onsterfelijke deel van jou komt in je lijf, zodat jij de hemel op aarde kunt creëren.

Veel vrouwen zijn hun grond, hun basis, bron kwijtgeraakt. Ze zitten meer in hun hoofd dan in hun lijf. Met als gevolg dat ze leeglopen, niet goede grenzen kunnen aangeven en vitaliteit verliezen. Een goede basis van je vrouw-zijn heb je nodig om een kleurrijke, weelderige en vruchtbare tuin in jezelf te creëren. Jouw verfijnde kwaliteiten kunnen pas werkelijk tot bloei komen wanneer je goed geaard bent. Deze basis in je lichaam is als de wortels van een boom: zonder wortels valt ze om en krijgt ze niet de noodzakelijke voeding.

Het geeft rust in je hoofd als je aanwezig bent in je bekken en je buik. De stroom van prikkels en ervaringen hebben een plaats om te landen, waardoor je meer plezier en levenslust gaat ervaren. Je ontwikkelt meer vitaliteit en het vermogen om te genieten. Verkrampingen in je seksuele organen kunnen smelten en ontspannen. Als je lijf open en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe energieën belichamen en komt de hemel op aarde

Werkvormen

In deze training gaan we aan de slag met seksuele vitaliteit Chi Kung, alchemistische massage en energiewerk, sensuele yoga flow, activatie van kosmisch sterrenlicht in je lijf, openen van poorten naar oude kennis van jouw spirituele lijn en bloedlijnen, vervolgens deze in jouw samen te brengen. Leren rusten bij jouw vrouwelijke voorouders en andere vrouwen, yin meditaties, jade ei inwijdingen, delen vanuit baarmoeder-hart verbinding, heling van jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke pool, familieopstellingen via het lijf en tenslotte dans om het vrouwelijke te belichamen.

Onsterfelijkheid

Als vrouw zijn is jouw lichaam en de seksuele/levensenergie buitengewoon belangrijk op jouw pad van ontwikkeling. Als vrouw geboren zijn betekent dat de yin pool jouw basis is en dat van hieruit jouw ontwikkeling begint.

We spelen in de jaartraining met yin en yang. Dit zijn de symbolen voor de twee tegengestelde krachten in het universum. De aardse vrouwelijke kracht (yin) en de hemelse mannelijke kracht (yang) die elkaar aanvullen en beïnvloeden. De krachten staan niet tegenover elkaar, maar streven naar een volmaakt evenwicht. Jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke wordt in evenwicht gebracht, wat zorgt voor alchemie en je weer terug laat gaan naar jouw onsterfelijke essentie. We transformeren door alchemie oude patronen in onszelf, zodat jouw onsterfelijke deel, de essentie van wie jij bent, belichaamd wordt.

Seksuele-levensenergie

Voor wie het belangrijk is: seksuele energie heeft veel minder met seks te maken dan je misschien denkt. We hebben vaak een beperkt idee van seksuele energie. In deze training kijken we naar seksuele energie als de energie waardoor je leeft, de basis van het leven. Je bent ontstaan door dat je vader en moeder gevreeën hebben. Door deze energie werd jij gecreëerd en kon je lijf groeien, het is de energie waardoor je leeft. De natuur zit vol van seksuele energie die zich vermeerdert en jonge knoppen in de bomen tot bloei laat komen. Het is als de sappen die door een boom stromen in de lente waardoor de jonge bladeren kunnen groeien. Seksuele energie is dus basis voor groei en leven. Zonder seksuele energie stopt het leven. Weer beschikking krijgen over jouw volledige seksuele energie, is beschikking krijgen over jouw (levens)kracht. Zo word je weer vitaal en vol leven, zoals het natuurlijk hoort. We transformeren daar waar jij het leven nog tegenhoudt in jezelf. Dat je er fijner van gaat vrijen kan een bijeffect zijn maar is niet het doel.

Innerlijke Alchemie

Dit is het vermogen om oude patronen te transformeren. Dat wat jou belemmert om meer contact te maken met je lichaam en meer te incarneren, ga je transformeren. Dit proces zorgt ervoor dat jij goud kan maken van je leven. Door hart en bekken weer te laten stromen, kan jouw seksuele energie, die de drager is van jouw bewustzijn, jou voeden. Zodat je jouw hogere staten van bewustzijn niet alleen ervaart als je op een meditatiekussen zit, maar ook als je in de Ikea staat of een week bij je ouders bent.

Je onsterfelijkheid blijft dus niet alleen een spiritueel concept, maar verbindt zich met jouw lichaam en daardoor met het dagelijks leven. Je brengt de hemel op aarde, en geeft handen en voeten aan je zielsbestemming. Deze jaartraining is een krachtige transformatie voor de rest van je leven, die de relatie met het leven en de wereld om je heen drastisch zal veranderen. Je brengt jezelf in lijn met wat jij te doen hebt hier op aarde.

De jaartraining omvat 5 weekenden en een 4-daagse met de volgende thema’s:

1e-weekend Kuan Yin

Ervaar, via het lijf, de onschuld van jouw seksuele stroom tussen hart en bekken. Deze stroom brengt je terug bij je liefde, zachtheid en ontvankelijkheid. Je ervaart de steun in jezelf en van andere vrouwen door een gevulde en ontspannen onderrug en door samen oefeningen te doen in het leren durven leunen en steunen bij andere vrouwen. We werken met verschillende massages om het bekkengebied te openen.

2e-weekend Alchemie

Initiatie die je in verbinding brengt met je oorsprong. Voorbij het trauma de kwaliteiten en steun van de familie en spirituele lijn weer gaan ontvangen. Dit opent de poorten van occulte kennis in jezelf, verbonden met je lijf. Deze hulpbronnen samenbrengen, geeft een krachtige bewustzijnsshift en verhoging van je energiepeil. Je brengt de hemel in je lijf en je intuïtie neemt sterk toe.

3e-weekend Psoas en de (voor)ouders

Dit weekend zak je dieper in jouw oer-vertrouwen. We doen fysieke/energetische oefeningen voor de psoas en nemen het lijf als ingang voor een familieopstelling van deze diepliggende spier.

4e-weekend Botten en incarneren

Incarneer in je lijf en neem jouw plek op aarde aan. Veranker dieper in je botten. Laad je op tot diep in het bot met kosmische- en aarde-energie. Door je geboortenaam op te schonen en je kwaliteiten aan te nemen, kom je op jouw plek.

5e-weekend Seksuele stroom via je moeder

De eerste vrouw in ons leven, onze moeder, maakte diepe indruk. Haar dromen, haar oordelen, haar liefde en haar angsten over vrouw-zijn, zijn bewust en onbewust bij ons binnen gekomen. Zij is de poort naar jouw lijf en seksualiteit. Je maakt in dit weekend een nieuwe imprint. Je transformeert wat je bij haar gemist hebt, zodat jouw emotionele relatie met haar niet meer in de weg staat om in je lijf te komen en de vrouwelijke kracht te ontvangen. Je leert de kracht van jouw vrouwelijke familielijn te ontvangen zonder het trauma en opent je navel en buik, waar je voeding van jouw moeder ontving. Via buikmassage zak je dieper in je bekken en open je jouw innerlijke aarde.

1e deel 4 daagse Yoni-yoga

We gaan de poort van onze vagina en de donkerte van onze baarmoeder binnen: daar waar onze innerlijke wijsheid aanwezig is en de bron die ons vrouw-zijn voedt. We doen een jade ei-inwijding en gaan de 5 elementen in je lijf ervaren.

2e deel 4 daagse Drakenkracht

De draak is een sterke drager en verbinder tussen de fysieke en de energetische wereld. Met zijn uitbottende energie (het positieve vermogen van woede) ruimt deze oerkracht obstakels uit de weg die jouw groei belemmeren. Contact maken met jouw drakenkracht helpt je om je ruimte in te nemen en je te vullen met vitaliteit. Ga staan in jouw aantrekkelijkheid als vrouw en vier het innerlijk huwelijk van jouw vrouwelijke en mannelijke pool.

(Volgorde inhoud dagen onder voorbehoud)Over Brechtje Schoofs

Mijn missie met deze jaartraining is om jou je vrouwelijke intelligentie weer terug te laten vinden in jezelf. De oude wijsheden, die vroeger van moeder op dochter werden doorgegeven, weer toe te laten als krachtbron en deze volledig te belichamen in je lijf.”

Brechtjes kwaliteiten zijn zacht, speels, verfijnd, eerlijk en oprecht.

Met liefde weet ze de vinger op de pijnlijke plek te leggen en je uit te nodigen een nieuwe beweging te maken om dichter bij je essentie te komen.

Brechtje is een taoïstisch alchemist met een grote liefde voor bodywork. Sinds 2001 heeft ze haar eigen praktijk voor 4-Dimensionale massage behandelingen en geeft trainingen om buik en bekken te bewonen in verbinding met het hart.Ze weet met veel gevoel voor veiligheid en kennis van trauma mensen hierin te begeleiden. Ze leert je hoe je jouw levensenergie weer vrij kunt laten stromen en kunt cultiveren, zodat er meer vitaliteit ontstaat. Ze nodigt je uit om de hogere vibraties te verankeren in je lichaam. Dit maakt het leven opener, lichter en speelser met een diep geworteld weten en aanwezig zijn. Je gevoeligheid en kwetsbaarheid krijgt bedding.

Deelnemers uit eerdere trainingen geven aan dat Brechtje het vermogen bezit om nauwkeurig en afgestemd mensen te begeleiden om zichzelf van binnenuit te ervaren. Ze heeft haar eigen weg afgelegd om meer geaard te zijn en in haar lichaam te komen, en dat maakt dat ze anderen de weg terug naar hun basis kan wijzen.

Wat geeft de jaartraining jou?

 • Je gaat je zowel ontspannen als bruisend van de energie voelen.
 • Je wordt verliefd op jezelf, ook je onvolkomenheden mogen er zijn en je omhult je in een veld van liefde.
 • Je lichaam is gezonder en vrouwenkwalen verminderen.
 • Je bekken is je thuisplek, je hebt een anker en je draagkracht vergroot. Je bezit het vermogen om jezelf weer op te laden.
 • Je bekijkt de wereld vanuit een stevige aardse connectie, je transformeert angst of wantrouwen en daarmee laat je oude overtuigingen los, er ontstaat meer lichtheid in je leven en je voelt je geborgen.
 • Je versterkt je spirituele connectie, je opent voor grotere velden van steun en je kunt je vibratie hoog houden. Dit alles breng je in je lijf en veranker je daar.
 • Vol in je aantrekkelijkheid durven te gaan staan, je vrouwelijke energie niet meer inhouden of wegstoppen.
 • Je eigen plek hier op aarde aannemen, waardoor je je minder snel laat afleiden door drama of gedoe, je kunt in je centrum blijven. Het spirituele trauma van hier niet thuis zijn verdwijnt.
 • Je kunt duidelijker je behoeftes voelen en uitspreken. Waar nodig geeft je jouw grenzen aan. Je zorgt beter voor jezelf en zet jezelf op nr. 1. Je leeft je eigen waarheid, waardoor jouw contact met anderen echter en oprechter wordt.
 • Je gaat de onschuld van je eigen seksuele stroom ontdekken. Je laat oude overtuigingen over seksualiteit los, ook die je van je ouders hebt meegekregen.
 • Je gevoel van steun vergroot, waardoor je meer kunt ontvangen en een gevoel van overvloed krijgt, waardoor je dit ook aantrekt in je leven. Je opent je voor de liefdesstroom.
 • Je kunt steeds meer vertrouwen dat wat voor jou niet klopt, je van binnenuit kan aangeven, waardoor er een grotere overgave aan het leven ontstaat. Je laat je instinct toe waardoor een gevoel van veiligheid ontstaat. De rauwheid en het dierlijkheid in jezelf ben je niet meer bang voor, maar geeft je stevigheid.Inbegrepen in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw
 • 14 workshopdagen de diepte in
 • Meditatie oefeningen
 • Sister- intervisie groepjes om tussen door te oefenen
 • Intakegesprek per zoom
 • Transformatie huiswerk voor thuis
 • Persoonlijk mail of telefonisch contact voor support of feedback waar nodig.
 • Je wordt lid van online community op facebook
 • 4 online lessen (ook op een later tijdstip terug te kijken)
 • 2 dagen 5 elementen yoga en Meridiaan chi kung

Deze brochure geeft een uitgebreide toelichting en inzicht in de jaartraining De Onsterfelijke vrouw en wat deze training je kan brengen. Mocht je je echter herkenning in een of meerdere van onderstaande punten dan is de jaartraining De Onsterfelijke vrouw nog niet iets voor jou:

Als je het onprettig vindt om aangeraakt te worden.
Contact met een groep en anderen nog te spannend vindt.
Je nog niet wilt delen met anderen wat er in je leeft.
Geen commitment kan geven om zeker 80% van de tijd aanwezig te zijn.

Datums:

vr 18 en za 19 februari 2022 Academ, Rotterdam

vr 4 maart 2022 5 elementen yoga

vr 18 en za 19 maart 2022 Academ, Rotterdam

vr 1 en za 2 april 2022 Academ, Rotterdam

vr 29 en za 30 april 2022 Academ, Rotterdam

vr 10 Juni 2022 Meridiaan chi kung (door Koen Tangelder)

vr 24 zo 25 juni 2022 Academ, Rotterdam

za 3, zo 4, ma 5 en di 6 september 2022 Samaya, Werkhoven (met overnachtingen en maaltijden)

Lestijden:
Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 tot ergens tussen 17.00 en 18.00 uurInvestering:

Vroegboekprijs tot en met 9 januari 2022:

De Onsterfelijke vrouw: € 2290,- incl 21 % btw

In termijnen: 4 x € 698-

Inschrijfkosten: € 350,- (inclusief de prijs)

Prijs na 10 januari 2022:

De Onsterfelijke vrouw: € 2900,- incl 21 % btw

In termijnen: 4 x € 850,-

inschrijfkosten: € 350,- (inclusief de prijs)

Kosten verblijf en maaltijden 4 daagse september in Samaya:

2 persoonskamer € 496,-

1 persoonskamer € 607,-

Inclusief:

 • ontvangst in onze woonkamer met koffie/thee en koek
 • gebruik van een prachtige tuin
 • onbeperkt koffie/thee/water/koekjes
 • 3 x ontbijtbuffet
 • 4 x een biologisch-vegetarisch lunchbuffet met soep en salade, diverse soorten brood, luxe broodjes, diverse kazen en een keuze aan hartig en zoet beleg.
 • 3 x een uitgebreid biologisch-vegetarisch diner van 2-gangen bestaande uit vijf verschillende gerechten en een
  dessert.

Opgeven: onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer.

Bij: Brechtje Schoofs

Algemene Voorwaarde: Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 350 euro inschrijfkosten.

Reacties gesloten.