4 Dimensionale Massage

2 Daagse – Deep Dive practice days

 

2 Daagse – Deep Dive practice days met Dirk Oelibrandt in Rotterdam

De Deep Dive gaat over het ervaren en ontwaken van het ware lichaam.

Een van de grootste illusies op het spirituele pad is het idee dat we allemaal vastzitten in de 3e dimensie en moeten evolueren naar de 4e en 5e om vrije wezens te worden. Dit idee zet je aan tot een eindeloze zoektocht in steeds hogere frequenties, maar steeds verder weg van de aarde, het fysieke lichaam, het goddelijke vrouwelijke principe en … de plek die ‘Leven’ voor jou heeft uitgekozen.

Alchemie Van Bodywork is de kunst van bewust aanraken, voortgekomen uit wat lichaamswerk in oorsprong is. Het begrijpen van deze oorsprong opent een vaak vergeten bron van vrouwelijke vitaliteit, die sluimert in de duisternis van het lichaam.

De moeiteloze manier om deze vitaliteit te ontwaken is door de grote moeder (vertegenwoordigd door de aarde) te vragen ons te omhelzen. We doen dit door stil en volledig aanwezig te zijn in haar vitale duisternis, waar het ware licht en leven constant geboren worden.

Moderne mensen kunnen niet wegzakken in de duisternis, omdat ze al hun angsten en illusies hebben opgeslagen op een mysterieuze plek die bekend staat als de onderwereld. Oude alchemiemeesters van tradities over de hele planeet wisten dat het principe van leven dat zich in het bestaan manifesteert, werkt doordat yang wordt omarmd door yin. Zonder volledig aanwezig te zijn in het yin, wordt het leven gecompliceerd en oppervlakkig. Het is het grote drama van deze tijd. De meeste moderne mensen zijn als verloren spermacellen die de wereld inzwemmen zonder enige herinnering aan het ei.

Deze tweedaagse: ‘Alchemy Van Bodywork – The Deep Dive Practice Days’.Tijdens deze 2 dagen zullen we de rijke materie van de online initiaties die in ‘The Deep Dive Initiaties 1 en 2’ zijn aangeraakt verder exploreren en verdiepen.

We doen dit op aan de hand van:

  • Krachtige ‘Innerlijke Alchemie’ meditaties.
  • Een sterk ‘Ancestraal bewustzijnsveld’ en ook een ondersteunend, fysiek voelbaar ‘groepsveld’ dat het gemakkelijker maakt om de ‘Vital Darkness’ en de ‘Source of Vitality’ te ervaren, te verdiepen en te integreren in je bewustzijn.
  • Hands on’ oefeningen op je eigen lichaam om naast de mentale bewustzijnsingang ook de fysieke of aanrakingsingang te oefenen.  Een perfecte opstap naar werken met anderen.
  • Levenskrachtritueel bewegingen die je helpen om het bewustzijnsveld te ervaren en versterken.
  • Informatie/intelligentie die tijdens deze dagen in het veld is.

Kortom: het wordt een intens ervaring waar we enorm veel zin in hebben!

Wat is er nodig om mee te doen:

Om deel te nemen aan deze ‘Practice Days’ is het nodig dat je op zijn minst initiatie 1 van ‘The Deep Dive’ doorlopen hebt. Indien je de initiaties nog niet hebt dan kan je ze hier aanschaffen.

Praktische informatie

Data: Zaterdag 28 en Zondag 29 Augustus 2021
Locatie: Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II 3051, Rotterdam, Centrum Academ

Kosten: € 258

Trainer: Dirk Oelibrandt
Opgeven onder vermelding van: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer.
Ronald Snel

Voorwaarde Na definitieve opgave bent u altijd het gehele workshop bedrag verschuldigd. Als u niet binnen de termijn van 2 weken heeft afgemeld, dit geteld vanaf de datum van opgave. Wij geven de mogelijkheid voor vervanging. Zodat uw plaats weer wordt in genomen mits er mensen op de wachtlijst staan. Dan betaalt u alleen 50 euro administratiekosten.

 

 

 

Reacties gesloten.